Recenze BOSCH Professional Go 3 06019H2201 1x 2,0 Ah + kufr + sada příslušenství

Akumulátorový šroubovák BOSCH Professional Go 3 je vybaven Li-Ion akumulátorem s kapacitou 2,0 Ah, který zajišťuje dlouhou dobu provozu. Napětí 3,6 V zaručuje dostatečný výkon pro většinu běžných prací. Maximální kroutící moment 5 Nm umožňuje šroubování i do tvrdších materiálů. Díky regulaci krouticího momentu lze přizpůsobit sílu šroubování podle konkrétního materiálu a potřeby.

pavelzezik7. září 2025

Super nářadí, doporučuji

Veliká spokojenost

Ladislav18. srpna 2025

Spokojenost, kvalitní zpracování.

george.prochazka19. února 2025

Chtěl jsem vyzkoušet jeho odolnost, v minulosti mě dvě jiné firmy zklamaly. Zatím to vypadá dobře, funguje jak má.

felipe-massa619. února 2025

co bych vytkltomuto zboží je hrozně krátký nabíjecí kabel a bez nabíjecího trafa ale víme že to neni chyba obchodu ale vyrobce a mohu jen konstatovat to že to je tak dobrý že to bude za chvylku vyprodané a já jsem rád že jsem to ještě stihl a hned to zakoupil

zápory neznám žádné až na ten nabíjecí krátky kabel

jinak jsem s tím velmi spokojen

Registrovaný uživatel4. února 2025

Výborný pomocník.

filipvavra27. prosince 2024

kvalitní zpracování

při zatlačení směrem k šroubu se měla rychlost otáčení chovat podle míry tlaku, ale to rozhodně nedělá. okamžitě plná rychlost, takže zklamání.

zklamání. chtěl jsem šroubovák s plynulým roztáčením, což toto nedělá.

pavelsus8. prosince 2024

Super! Více než jsem čekal