Křovinořez Recenze BOSCH Professional GFR 18V-23 06008D1000 bez aku

Recenze BOSCH Professional GFR 18V-23 06008D1000 bez aku

Bosch Professional GFR 18V-23 je akumulátorový křovinořez pro profesionální zahradníky i pečlivé zahádkáře. Je vybaven výkonným bezuhlíkovým motorem, který umožňuje manuálně nastavit otáčky podle pracovních podmínek. Sekat můžete strunou nebo nožem se třemi čepelemi. Funkce Bosch Anti-Tangle zabraňuje omotání hřídele a zvyšuje tak plynulost a bezpečnost sečení v hustém porostu.

varmuzajan19. září 2025

Lehký, výkonný, dobře ovladatelný

Popruh je nedomyšlený, povoluje se, Vyřešil jsem použitím “sichrhajsky” k zajištění

helatvrz29. července 2025

Superbožka

cundrla111. července 2025

výkon, výdrž a dílenské zpracování

boční postoj, "řídítka" a kšandy na obě ramena s bederní opěrou, by tomu patrně ergometricky vyhovovaly více

Pracoval jsem ihned po dodání s ocelovým nožem a následně se strunou, po hodině jsem toho měl dost a na baterce svítily ještě 2 LEDky tedy ještě půl hoďky by to dalo. Výkon úřesný, křoviny, nálety, vše načisto. SUPER!!a bez hluku, doporučuji operavdu nasadit OP - štít a holínky určitě

Registrovaný uživatel2. června 2025

Kvalita, cena, no prostě Bosch

vit12. května 2025

Bosch byl vždy ok

Martin25. března 2025

Použitelnost akumulátorů z modré řady profi nářadí.

Pavel17. června 2024

Spolehlivý, dlouhá výdrž 4Ah baterie.