Pokosová pila Recenze BOSCH Professional GCM 8 SJL

Recenze BOSCH Professional GCM 8 SJL

BOSCH Professional GCM 8 SJL je lehká a kompaktní pokosová pila se záklusem pro řezání různých materiálů. Hodí se třeba pro řezání střešních latí a hranolů, při výstavbě interiérů, ale využijete ji i na různé jiné práce. Je vybavena laserovým paprskem pro kontrolu nad řezem. Obrobek si můžete bezpečně uchytit do pracovní svěrky a díky výkonnému motoru máte hned hotovo.

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

pilu jsem si vybral na základě recenzí, kdy nářadí BOSCH používám a jsem s ním velice spokojen pila vyniká kvalitou zpracování, nemusel jsem na ní nic seřizovat , řezy jsou perfektní a uhly sedí pilu mám krátce a proto nemohu podat více informací budu si k ní kupovat i stojan od stejné firmy

zatím jsem nenašel žádné zápory

jedná se, z mého pohledu, o kvalitní výrobek jehož koupi bych případným zájemcům doporučil

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Přesná, až profesionální pila. Rozptyl úhlu na cca 50 a cca 60 stupňů jsem myslel že nebude třeba, ale hodil se hned. Nastavení kolmosti je perfektní.

Zákluz dozadu. Hloubka řezu.

Můžu jen doporučit. Hranol 100x100 sice řežete na dvakrát ale trefíte se na desetiny mm.

Registrovaný uživatel3. září 2021

Koupil jsem si po cca 6-ti letech ještě jednu. Stará je v servisu, ale po návratu jistě opět najde znovu uplatnění. Většina inovací - vylepšení chválím, jen na pojistku na rukojeti si nemůžu zvyknout. U starší GCM 8 SJL bylo řešeno jinak :( Ale asi jde jen o zvyk. Jinak chválím .)

Registrovaný uživatel26. března 2021

Dostačující režná kapacita pro většinu použití. Snadné nastavení úhlů. Dobrý výkon.