Okružní pila Recenze BOSCH Professional GCD 12 JL

Recenze BOSCH Professional GCD 12 JL

Přesné výsledky a málo dodatečného začišťování díky minimálnímu zabarvení a nepatrné tvorbě otřepů s pilovými kotouči „Expert for Steel“. Přesné vedení řezu díky integrovanému laseru Až 100 % bez jiskření pro bezpečné pracovní prostředí. Rychlý postup práce díky výkonnému 2 000 W motoru. Pozvolný rozběh nářadí s omezením náběhového proudu Perfektní podpěra dlouhých obrobků díky integrovanému…

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Přesnost, robustní konstrukce, funguje nad očekávání, doporučuji!

Registrovaný uživatel22. července 2022

Fortelnejší stůl proti DeWalt.

Je lepší překontrolovat nastavení úhlů. Nespoléhat na stupnici.

Mám co jsem chtěl.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Přesnost, dobrá manipulace. Skladný přenosný stroj.

Trochu větší hluk. Piliny padají do zásobníku ale stejně je jich všude plno. Ideální by bylo vymyslet nějaký el. magnetický lapač

Nelze než doporučit.

Registrovaný uživatel10. února 2021

- pevná konstrukce - dobrá ergonomie - záruka 3 roky - stabilní při řezu, bez chvění - dobře vyladěná vratná pružina, hladký ruční posuv v řezu bez nutnosti velké síly. - seřiditelný laser, který je výborný pomocník - váha tak akorát. Stabilní na stole při řezu a zároveň není tak těžká, aby se nedala pohodlně přenášet - pevná miska na třísky, i když zdaleka ne všechny tam skončí

- šedá základna se rychle odírá

Když jsem prvně vybalil, a viděl tu konstrukci na odjištění krytu kotouče, řekl jsem si, že to asi bude kandidát na brzké odmontování. Ale už při prvním použití mě překvapilo, že se i tak pila velmi dobře ovládá, a že mi ten mechanizmus vlastně vůbec nevadí. Rozhodoval jsem se mezi Makitou LC1230N a Bosch GCD 12JL, a Bosch jsem zvolil díky vodorovné rukojeti, kde se mi zdálo, že když budu mít pilu na stole, bude lepší ergonomie při práci. A taky kvůli laseru.