Detektor kabelů Recenze BOSCH Professional D-Tect 200 C

Recenze BOSCH Professional D-Tect 200 C

D-tect 200 C Professional detekuje všechny běžné předměty a jasně je zaznamená, a usnadňuje tak dokumentaci. Je vybaven technologií BOSCH Radar Technology s vylepšeným uživatelským rozhraním, díky čemuž zajišťuje bezpečnější a přesnější stavební práce.

elektroberanek21. března 2025

různé zobrazení detekce

někdy kabel s napětím označuje bez napětí

podle výborných předchozích recenzí tento přístroj nesplnil mé očekávání

Registrovaný uživatel12. března 2023

Detektor jsem vybral na základě zkušeností se značkou Bosch. A v porovnání s ostatními výrobci vycházel i v měření přesněji. Se značkou Bosch pracuji už dlouhá léta. Detekce je přesná. Mám jej pro každodenní práci

Výdrž na baterie. Ale vzhledem k možnosti doplnění o akumulátor, není nedostatek až tak závažný

Dobrá koupě.

Varianta + taška
Registrovaný uživatel7. října 2022

detekukuje podomítkové instalace, podle dosavadních zkušeností, velice přesně a spolehlivě má srozumitelný systém zobrazení, vč. předpokládané hloubky uložení umí detekovat také plastové rozvody, dřevo pod omítkou nebo ve zdivu jsem zatím detekovat nepotřeboval, ale patrně mi jeho skryté umístění ani nevadí, snad by se hodilo jej detekovat snad jen v komínovém tělese

poměrně drahé zařízení

s výrobkem jsem zatím velice spokojený

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

měří jak má,super pomocník!

Horší vsunutí baterie-silou

Doporučuji tento model!