Nezakoupil jsem si náhradní nůž na Rotak 34, ale jedná se o nůž pro ARM 34, vypadá stejně jako co jsem tím nahradil, ale zdá se mně, že není dostatečně ostrý břit. Sekačku budu využívat tak cca za 14 dní..

Laciný nůž do zakoupené sekačky, originál Bosch včetně upevňovacího šroubu a přítlačné podložky.
Bohužel stejně jako originál dodaný se sekačkou je hliníkový, takže se musí často brousit, ale to už je výběrem elektrické sekačky, která na nerezový nemá výkon.
Když máte Rotak 34 bez baterií, je to nejlepší nákup náhradního nože a sekačka si jej zaslouží.
spolehlivost,vyhovuje
dobrá kvalita,super cena.jaro,léto dvakrát za měsíc.
je kvalitní a dlouho vydrží
mám již tu sekačku 10 let a teprve jsem koupil druhý nůž,sekám ze sekačkou každý týden