Funkční

Funkční
Pilka vydržela 2 hodiny
Výborná lišta pro jemné řezy
Podle mého nic, všechno v pořádku
Ostrost je dobra po par řezání dřeva a životnost vypadá v pořádku
Velmi ostrý, dobře řeže.
Při řezání syrových větví se zanáší. Spíše na jemnější práci.
Jinak OK.
Jednoduchá výměna v aku pilce, dobře řeže, cena odpovídá kvalitě, používám to příležitostně při práci na zahradě.
Zatím nevím o žádném nedostatku
Dobře a rychle se s ním pracuje, má čistý řez.
Relativně brzy se uvolnil "mikrořetěz" na liště a musel jsem kupovat lištu novou, která je dost drahá. V poměru k ceně celé AKU ruční pily dokonce velmi drahá: 4343/517 korunám.
S AKU pilou jakou celkem je spokojenost. Snad nová lišta vydrží déle. Moc jsem toho se starou lištou nepořezal :-(
Je malá
Rychle se otupí
koupil jsem v Peddy aku pilku Bosh, použití občas , dle potřeby
je příslušný k pilce,kterou jsem koupil
K niičemmu!
Jsem spokojená, ale moc nevydrží
Cena poměrně vysoka
Slušně jednání
Šikovná věcička.
Pracuje skvěle.
cena
otresna kvalita
pri rezani prvni vetve to slo pomalu, pila vibrovala a za par vterin se zlomil retez a lista.
Rozhodne nekupovat
Značka.
Při řezání první větve, cca průměr 3cm praskl řetěz. Nový s dopravou 850,- Kč.
Koupí tohoto zboží jsem udělal chybu. Příště nebudu koukat na značku. Nikomu nedoporučuji tento výrobek.
Velmi ostrý vyhovující
Mohl by být plátek delší.Na tu délku drahý.
Je malý, skladný, vždy po ruce, není hlučný jako motorová pila, i přes svoji malou velikost má pěknou sílu. Používám vždy když nemám po ruce motorovou pilu nebo potřebuji uříznout něco malého , nebo vyříznout díru do dřevěné desky.
Vřele doporučuji pro hobby použití.
rychle se otupí