Recenze Bosch MUMS2VM00

Kuchyňský robot Bosch MUMS2VM00 vás zaujme příkonem 900 W, díky kterému rychle připravíte těsta či krémy. O perfektní zpracování obsahu nerezové 3,8l mísy, ve které připravíte až 1,7 kg kynutého nebo 2,4 kg piškotového těsta, se postará 3D planetární systém míchání. Ten si poradí i se surovinami v blízkosti stěn. S robotem Bosch MUM Serie 2 MUMS2VM00 můžete šlehat, míchat a hnětat.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Bosch MUMS2VM00 je výkonný a skladný kuchyňský robot, který zvládá i náročnější úkoly. Uživatelé oceňují jeho výkon a snadnou údržbu, ale upozorňují na hlučnost a problémy s uskladněním nástavců. Robot se při práci s těstem může klepat, což může být znepokojující, ale většina uživatelů je s jeho výkonem spokojena.

• Výkonný motor zvládá i tuhá těsta
  • Dobře se udržuje a myje
  • Malý, lehký a skladný
  • Možnost dokoupení dalších komponentů
  • Hezky vypadá
  • Hlučný provoz
  • Lesklé stříbrné plochy se snadno ušpiní a vyžadují leštění
  • Nástavce jsou nelogicky uskladněné
  • Těsto se lepí na stěnu mísy
  • Při hnětení těsta se robot klepe a kroutí

vlcacice4. února 2026

Hezky skladný a dobře pracuje

vcejka9. prosince 2025

Manželka je spokojená, dělá co očekávala

Pavel20. července 2025

Značková produkt za dobrou cenu

Když hněte těsto, celý se klepe a kroutí. Čloěk má pocit, že se za chvíli rozpadne.

sebekkarel7014. prosince 2024

Je to dárek, zatím žádné

buzekp7. prosince 2024

Velikost a výkon

Po 25 letech předchozí verze jsem dal opět přednost osvědčenému modelu.

bestpb28. června 2024

Hněte, jak má. Chlebové těsto.

Registrovaný uživatel10. března 2023

Výkonný, zvládne i velmi tuhé těsto, malý, lehký, skladný, perfektní manipulace, 7 rychlostí.

Až na čistě pšeničná tužší těsta, se všechna lepí na stěnu mísy. I po pomoučnění, i po setření stěrkou, nepomůže ani dát nejdřív do mísy tekuté a pak suché, ani naopak.

Přes nevýhodu, která mě překvapila, jsem si tohohle robota oblíbil.

Registrovaný uživatel4. března 2023

teprve zkouším, zatím jsem dělala celozrnné housky a jsem spokojená.

ještě jsem na žádné nepřišla

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Hezky vypadá

docela hlučný

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Výkonný, usnadní práci dle očekávání, celkem dobře se udržuje a myje, jinak je lehký, samotný stroj je velmi skladný.

Čekala jsem tišší provoz; lesklé stříbrné plochy se musí neustále leštit, ale to je standard. Český návod nebyl součástí balení, jen na internetu - bojovali jsme s jinde zakoupeným, přesto originálním, nástavcem - nikde nebylo dostatečně k nalezení, jak ho nasadit (bránila pojistka, které si jen tak nevšimnete). Nástavec (multimixer) je nelogicky nekompaktní, co se týče skladování.

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

robot má funkce které mi vyhovují, možnost dokoupení dalších komponentů