Kuchyňský robot Recenze Bosch MUM5XW40

Recenze Bosch MUM5XW40

Bosch MUM5XW40 se může pochlubit nepřekonatelnými výsledky a oceněným designem. Tento výkonný kuchyňský robot uspokojí i profesionální požadavky. Motor s výkonem 1000 W rychle zpracuje i velké množství těsta. K dispozici má velkou míchací mísu, která je vyrobena z broušené a leštěné nerezové oceli a nabízí objem 3,9 litru.

Nada27. dubna 2025

Lehký, skladný, dobře mele maso, nastrouhala jsem I poloměkké rohlíky. Vhodný pro menší rodinu.

Při strouhání - např. výroba strouhanky- není žádný kryt na otvoru pro zasouvání hnětacích metel.

Jsem spokojená. Samozřejmě nemohu vědět, jak dlouho vydrží, protože má převody z umělé hmoty.

hentai223530. března 2025

Pekný design, integrovaná váha.

Máme krátce, vyzkoušeno hnětení a zatím spokojenost. Mámeme na kuchyňské lince, jelikož nezabere moc místa a designově je pěkný.

kolozaves5. února 2025

lehký, váha, příslušenství

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Kompaktní, velmi intuitivní, jednoduché použití, váha je skvělý nápad, předčil naše očekávání

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Výkonný, přitom tichý, bez pohybu i při zpracování těžších těst. Široká škála příslušenství.

Nic jsme nezjistili.

Cena vs výkon = Top mezi kuchyňskými roboty.