Recenze BOSCH MUM 58720

Kuchyňský robot Bosch MUM 58720 se díky výkonnému 1000W motoru a všestrannému příslušenství stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Dynamický planetový převod umožňuje míchat suroviny ve třech směrech zároveň a elektronické řízení počtu otáček dovolí nastavit až 7 stupňů výkonu. Třízónové multifunkční rameno a bohaté příslušenství činí z tohoto přístroje skutečně všestranného…

dvorakzdenka.rehab20. ledna 2026

Robot je moc fajn, nezabere moc místa, ale zvládá všechno, dokonce i vánoční cukroví. Práce s ním je příjemná, dobře se udržuje.

d.pohlova22. prosince 2024

Není těžký, dá se snadno uložit do police , nepřekáží na lince. Dobře šlehá a hněte a hlavně dobře strouhá. Dokoupila jsem struhadla na bramboráky a hranolky. Není hlučný a je i fešák. Výhodou je možnost dokoupení dílů podle potřeby. Digitální váha a čas mi nechybí,.Používám několikrát týdně, ale v létě se bude hodit při zpracování úrody.

Zatím žádné nevidím

Jsem spokojená, doporučuji, pro 2-4 člennou rodinu běžně vařící a pečící vyhovuje

sabi318. června 2020

Používám na hnětení těsta a jsem velmi spokojená