Mám tento robot už 20 let a jsem s ním velmi spokojená.

Mám tento robot už 20 let a jsem s ním velmi spokojená.
Tento typ robota mi věrně sloužil 7 let - myslím, že na dnešní dobu je to dost. (Minulý, který jsem měla, ETA 22 sloužil 40 let a UKS po mojí mamce slouží dodnes - 60 let) Ale tento je menší, dost výkonný a hlavně nemá pohon středem mísy. Uvítala jsem, že se dosud dělá stejný typ. Užívám jej téměř denně, perfektně šlehá i hněte. Masomlýnek se též často hodí. Nevyužívám jen mixér - osvědčuje se mi lépe tyčový. Uvítala bych v příslušentví spíše mlýnek na mák, kávu, sekáček třeba i na led.
U rozbitého minulého kusu jsme se samozřejmě podívali dovnitř, co se stalo. Ulomila se tam celkem slaboučká umělohmotná plochá součástka. Je to ono pověstné "kazítko"?
Do příslušenství by bylo možno zařadit některé další strojky? - Mlýnek na kávu, mák, sekáček ...
Dobře se s ním manipuluje, je lehký, nezabere moc místa. Bez problémů zadělá těsto z kila mouky. Vylisuje litry rybízu , nakrouhá kvanta zeleniny. Vím o čem mluvím, mám tento stejný 18 let. Teprve nyní začaly odcházet součástky a začal zlobit při zadělávání těsta. Má nárok. O jiném jsem ani neuvažovala, tento v ničem nezklamal. Mám dokoupené další příslušenství a robot používám opravdu hodně.
Mám již druhý výrobek,dokoupils jsem si i odšťavňovč
Velký pomocník do domácnosti