Recenze BOSCH Multi Wheel 2608623013 125 mm

Řezný kotouč z tvrdokovu Bosch Multi Wheel 125 x 22, 2 x 1 mm. Řezné kotouče Bosch se vyznačují dlouhou životností a práce s nimi je velmi rychlá. V závislosti na provedení se používají pro řezání obrobků z kovu, kamene a nerezové oceli. S řeznými kotouči Bosch dosáhnete velkého úběru materiálu při konstantně vysoké kvalitě a bezpečnosti práce.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Řezný kotouč BOSCH Multi Wheel 2608623013 125 mm je podle recenzí velmi efektivní a přesný nástroj pro řezání dřeva, včetně materiálů s hřebíky. Uživatelé oceňují jeho čistý řez a rychlé použití. Neobjevily se žádné výrazné stížnosti, což z něj činí spolehlivou volbu pro běžné řezání.

• Čistý a přesný řez
  • Zvládá řezání dřeva i s hřebíky
  • Dobře řeže i tenké materiály
  • Rychlé a efektivní použití
  • Vhodný pro rychlé řezání bez potřeby dalších nástrojů
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

cesalv27. února 2026

Opravdu dobře si poradí se dřevem, poměrně čistý řez.

gevic9. června 2025

Na řezání dřeva včetně hřebíků např. palety je to super kotouč

Registrovaný uživatel15. února 2023

krájí vše co mu přijde pod ruku, hřebík v prkně není problém

Registrovaný uživatel10. června 2022

první zkušenost velmi dobrá

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Děcka, je super! Od doby co jsem koupil tenhle černej zázrak už mafl odpočívá ve dílně ve skříni. Dřevo krásně krájí a nepálí. Sice průměr a tím i prořez by mohl být větší, ale není to taková hrůza. A záleží taky na flexe a odvaze "obsluhy" sundat kryt :) Perfektní hlavně, když člověk potřebuje něco rychle říznout a nemá po ruce ocasku. Prostě jenda z nej koupí (nebo jak to napsat) co jsem udělal.

nenašel jsem žádné

Registrovaný uživatel11. září 2021

Tenký a čisty řez

Registrovaný uživatel30. června 2021

Koupil jsem na doporučení kamaráda a nelituji, řeže to nádherně, hlavně si hlídat aby byla flexa kolmo :-)