Lednice Recenze BOSCH KGN49AIDP

Recenze BOSCH KGN49AIDP

Kombinovaná chladnička Bosch KGN49AIDP s šířkou 70 cm v energetické třídě D a nerezovém provedení. Je vybavena nenámrazovým systémem NoFrost, který brání tvorbě námrazy. MultiAirflow systém se stará o rovnoměrnou teplotu v chladící části. WiFi Ready umožňuje pomocí dodatečného příslušenství vzdáleně regulovat nastavení pomocí mobilní aplikace.

ivazamecnik20. ledna 2025

Vzhled madla prostor displej osvětlení přihrádky nastavení beznámrazový mrazák tichý chod

přihrádky ve dvířkách, nepraktické rošt na lahve na povrchu jsou vidět otisky prstů, stojánky na vajíčka

Vysoká, velká prostorná lednička, skvělé osvětlení, dobře řešené boxy na zeleninu, maso, Dlouho jsem vybírala velkou širokou chladničku, a nelituji, jsem spokojená. Ovšem rošt na lahve je špatně řešený, lahve tam nějak nedrží, kloužou ven, užší lahve, např. frisco propadává. U předchozí ledničky byl lépe řešený. A poličky ve dvířkách mají nízké boky, špatně tam drží třeba sklenice s kečupem, muže se převrátit. No, asi se hodně šetří materiálem. Stojánky na vajíčka musel vymyslet velký inženýr, taková hračka pro děti. ty letěly do koše hned, a používám ze staré lednice. Mouchy to má, ale byla to jediná lednička na trhu, co mi vyhovovala tak nějak celkově. Snad dlouho vydrží.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Tichá, prostorná.

Registrovaný uživatel19. června 2022

Tichý chod, velký úložný prostor. Super.

Registrovaný uživatel13. června 2022

Velice prostorna Pekna Snad kvalitni

Podle mne by to chtelo vyrazne zlepsit obal vyrobku. Lednice neni podle me bezpecne zabalena a je dilem nahody, zda k Vam dorazi bez poškozeni

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Prostorná lednice i mrazák