Lednice Recenze BOSCH KGN392WCF

Recenze BOSCH KGN392WCF

Kombinovaná chladnička BOSCH KGN392WCF v bílém provedení s vertikálním madlem má výšku 203 cm. Chladicí část o objemu 260 litrů je vybavena systémem MultiAirflow. Díky technologii No Frost už nebudete muset tuto lednici odmrazovat.

Miluše Pavlikovská23. listopadu 2025

Chladnička i mrazák jsou prostorné a provoz je tichý. Chladnička i mraznička jde nastavit každá zvlášť a funkce no frost je super. Za velké plus považuji Perfekt fit, což nám umožnilo ji dát přímo do výklenku bez nutnosti dodržet odstup od stěn.

zatím žádné nenalezeny

Mirka9. srpna 2025

Velmi prostorná. Zatím funguje dobře, doufám, že to bude i nadále.

Velmi mi vyhovuje prostorem, uspořádáním vnitřního zařízení.policky, boxy.

j.dolezel201020. března 2025

Tichá a úsporná

Řešení šuplíků

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Opravdu tichá, hezký design, prostorná, šikovné rozdělení a šuplíky. Dlouho jsem váhala a četla recenze. Jsem ráda, že jsem tuto lednici koupila.

Větší než předešlé modely, což je dáno tím, že tento nový model má silnější izolaci. Jinak ale vše OK.

Nákup této chladničky doporučuji.

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

prostorná, dobře chladí, není nutné odmrazovat

- menší šuplík na uzeninu a sýry - velký šuplík na ovoce a zeleninu

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

velká, prostorná, tichá, zatím jsem moc spokojená

na dveřích jsou poličky, mezi spodní a tou poličkou nad ní by mohlo být více místa, nevejde se mi tam džus 1 l, když je již otevřený, což je velká škoda, stačil by 1 cm.

lednice je opravdu super, nečekala jsem, že se do ní vejde tolik věcí, i do mrazáku, šuplata jsou velmi prostorná