Peče
Špatně se ovládá kruhovým voličem programů. Vyzkoušet si to před koupí v reálu, tu troubu nekoupím.

Peče
trouba krásně peče, takže svůj hlavní úkol splňuje výborně
je opravdu rychle rozehřátá
je velmi tichá
komunikuje v češtině
ovládání je jednoduché
točit kolečkem při nastavování minutky je nepohodlné
Jsem ráda, že jsem si tuto troubu koupila, protože peče opravdu dobře. Jen to točení "kolečkem" je nepraktické.
Snadné použití i ovládání, tichá!
Splňuje všechny mé požadavky.
Hodně peču, takže jsem vybírala podle recenzí
Zatím nás nic nezklamalo, zkoušíme, trouba frčí jako o závod, všechno dopadlo báječně. Pokud něco neklapne, asi to bude kuchařem, nikoliv troubou.
Snadné ovládání, peče rovnoměrně. Velice tichá.
Hodiny jsou menší než jsme měli u předchozí trouby, ale při chodu a chladnutí nejsou dostupné. Je sice možný časovač, kdo se rád koukal na hodiny, musí mít v dosahu jiné.
Tichá, hezký vzhled, dobře péče, rychlé předehřátí
Po měsíčním používání celkem špinavá, chybí pyrolýza a ochrana proti otisku prstů, špatně se otáčí centrálním kolečkem a zapadá za něj nečistota
I přesto, že dobře peče, tak příště bych zvolila troubu s pyrolýzou a dotykovým displejem