Vrtačka Recenze BOSCH GSB 18-2-LI Plus

Recenze BOSCH GSB 18-2-LI Plus

Akumulátorová příklepová vrtačka BOSCH GSB-18-2-LI Plus je špičková dvourychlostní příklepová vrtačka, která by neměla chybět ve výbavě žádného kutila nebo profíka. Tato šikula zaujme především precizním zpracováním a nízkou hmotností, která v kombinaci s měkkou gumovou tlumicí vložkou zajišťuje vynikající ovladatelnost a skvělý komfort i při dlouhém používání. Vylepšená ergonomie s kompaktním…

Registrovaný uživatel13. listopadu 2019

Super věc. Hned druhý den jsem jí dal pořádně zabrat. Takže jen krátce, Super. Navíc ,dva dny po objednání bylo zboží doma.

Nic. Vše jak jsem očekával.

Registrovaný uživatel24. června 2019

Byl mi doporučen od spokojeného uživatele.

Registrovaný uživatel22. května 2019

lehké obratné all-in-one pro nenáročné montážní práce

Hraniční kroutící moment například pro vykroužení díry do pracovní desky.

Na vrtání děr o průměru 8-10 cm do starých poctivých cihel doporučuji dokoupit speciální ostré vrtáky Bosch, přecejen se jedná o mechanický příklep.

Varianta 2x 2 Ah
Registrovaný uživatel2. října 2017

Výdrž baterie dostačující.

Registrovaný uživatel14. srpna 2017

Chtel jsem akumulátorovú vrtačku protože mně otravovalo stále natahovat a sklízet prodlužovák,nechtel jsem zas to najlevnejší co je na trhu a rozhod jsem se pro Bosch.Výkonný a všestranný pomocník již jsem vyskoušel všechny funkce a vrtal jsem do kamenný zdi otvory na hmoždinky s příklepem bez problému.

Nedostatky jsem zatím nenašel.