stolní bruska Recenze BOSCH GBG 60-20

Recenze BOSCH GBG 60-20

Výkonný indukční motor pro různé pracovní podmínky a použití. Kompaktní těleso z tlakového odlitku s uzavřenými kuličkovými ložisky chrání motor před prachem. Robustní a pevný základ pro dlouhou životnost a stálé pracovní podmínky. Robustní nastavitelné podpěry obrobků pro přesnou práci.

marekladislav31. října 2025

Tichá a stabilní bruska s dostatečným výkonem.

Registrovaný uživatel14. září 2023

Pěkný vzhled.

Značka BOSCH mě zcela zklamala. Brusné kotouče dodané s bruskou jsou pochybné kvality a značně nevyvážené. Bruska s nimi třásla celým stolem. Musel jsem dokoupit nové kotouče. Další náklady cca 1500,-. Tenká hřídel unášející kotouče je vyrobena s malým osazením. Až po několika zoufalých pokusech se mi podařilo najít takovou polohu nového brusného kotouče vůči hřídeli, aby neházel.

Brusku už vracet nebudu. Systém DoDo (Dodělej Doma) mě stál dost času i peněz a jiný kus by mohl být horší než tento. Ostatním nedoporučuji nákup této brusky.

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Potřeboval jsem silnější brusku,která se mi při broušení většího obrobku nebude zastavovat a tohle je to pravé.Mohla by být o trošku silnější,ale to už se spíše hodí do strojírenských dílen.

Registrovaný uživatel9. června 2022

Tichý chod. Malé vibrace

Od Bosche jsem čekal víc. Kryty jsou křivé , stolečky moc subtilní , chybí otvor na odsávání .

Po domácích úpravách stolecků , vyřezání otvorů na odsávání a po narovnání krytů plní funkci dokonale

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

plus plus