Mikrovlnná trouba Recenze BOSCH BFL634GW1

Recenze BOSCH BFL634GW1

Vestavná mikrovlnná trouba BOSCH se pyšní systémem AutoPilot. Díky AutoPilot 7 bude vaše jídlo vždy dokonalé, pokrm stačí vložit do trouby a zvolit jeden ze sedmi automatických programů. Poté jen zadejte hmotnost a stiskněte tlačítko start. AutoPilot následně přebírá přípravu pokrmu – určí druh ohřevu, teplotu a dobu pečení.

Pavel Mot16. listopadu 2024

Krásný vzhled Nemá otočný talíř Prostorná Hodně funkcí

Neosvětlená tlačítka - to je velmi špatné Cena - jak už někdo psal, předražené, museli jsme vzít jenom jako doplněk k velké troubě

Trouba je samozřejmě praktická a funkční, vždyť je to Bosch. Ale za ty peníze bych čekal víc. Např. nelze změnit úvodní nastavení úrovně W po startu. Vždy jako první startuje 900W, což se podle návodu a doporučení využije na nejméně receptů. Takže při ohřívání musíte stisknout celkem 5 různých tlačítek, než se vám to rozjede:(

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Pohodlné ovládání. Nastavení na vteřiny přesně. Krásný vzhled.

Vysoká cena - kupovala jsem jen proto, že se jako jediná hodí vzhedově k dané troubě. Jinak by mi stačilo mnohem méně funkcí za nižší cenu.

Registrovaný uživatel1. května 2022

Menu v cestine, spousta funkci

Spokojenost s nakupem

Registrovaný uživatel30. října 2021

Kvalita značky Bosch. Elegantní design. Skvělé zpracování.

Koupil jsem na základě zkušeností s touto mikrovlnkou na naší firmě, kde funguje zcela bez chyby.

Registrovaný uživatel12. října 2021

Kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

Super, určitě doporučuji všem

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

- máme doma dva týdny - velmi tichá - výborně ohřívá a rozmrazuje - nemá otočný talíř

Registrovaný uživatel15. května 2021

Rychlí ohřev , snadné ovládání, skvělí vhled , Naprostá spokojenost