S vysavačem jsem naprosto spokojená. Je to velký pomocník v domácnosti, vždy po ruce
Pro mě těžší rozebiraní při čistěni. Snad se to časem poddá.
Celkem velká spokojenost

Pro mě těžší rozebiraní při čistěni. Snad se to časem poddá.
Celkem velká spokojenost
Luxuje
Zpočátku smrděl a neměl dvě rychlosti. Pak to ustalo. Špatná manipulace s prachem. Výrobce by měl k vysavači dodávat ještě kompresor na ofukování filtru a sítka. Špatně řešený rotační kartáč. U některých koberců je příliš nízko, proto se snižuje se výdrž baterie.
Jsem opravdu spokojený krásné se čistí a funguje opravdu dobře
nemá to chybu, velice spokojená, měla jsem už tento typ, ale s menším výkonem, tento tyčový vysavač má navíc i praktické příslušenství, vždy je po ruce, nemusíte táhnout kabel za sebou jak u klasických vysavačů, velice doporučuji !!!!!!!!
Vyhovující pro rychlý úklid malého prostoru (např. kolem stolu), přesně na to jsme ho pořídili.
Vynikající výkon a kvalita vysávání. Interované příslušenství.Rotační kartáč.Nízká hlučnost.Příjemně překvapil:-)
zatím nic...jediné , že se hodně hřeje adaptér na nabíjení. Nemá na nic vliv
Doporučuji ,poměr cena výkon na jedničku