Recenze BOSCH BCH3P210

Akumulátorový vysavač BOSCH BCH3P210 je jako stvořený k běžnému úklidu domácnosti. Během chvilky hravě odstraníte prach i další nečistoty ze všech typů podlah, takže váš domov bude zářit čistotou a pořádkem. Dokonce ani přísná návštěva rodičů či prarodičů nebude mít za následek kritiku, ale naopak chválu nad tím, jak se o byt či dům staráte. Vysavač zajišťuje rychlé, snadné a pohodlné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

BOSCH BCH3P210 je vysavač s vynikajícím výkonem a kvalitou vysávání, který ocení uživatelé pro rychlý úklid i běžné použití. Integrované příslušenství a nízká hlučnost zvyšují jeho praktičnost, i když někteří uživatelé zmiňují drobné nedostatky při čištění a manipulaci s prachem.

• Vysoký výkon a kvalita vysávání
  • Integrované příslušenství
  • Rotační kartáč
  • Nízká hlučnost
  • Pohodlné použití bez kabelu
  • Adaptér na nabíjení se přehřívá
  • U některých koberců je rotační kartáč příliš nízko
  • Špatná manipulace s prachem při čištění
  • Pro některé uživatele těžší rozebírání při čištění

Registrovaný uživatel9. července 2026

Zatim v pořádku. Mame jen chvili

Registrovaný uživatel11. dubna 2026

S vysavačem jsem naprosto spokojená. Je to velký pomocník v domácnosti, vždy po ruce

Pro mě těžší rozebiraní při čistěni. Snad se to časem poddá.

Celkem velká spokojenost

jariel23112. ledna 2026

Luxuje

Zpočátku smrděl a neměl dvě rychlosti. Pak to ustalo. Špatná manipulace s prachem. Výrobce by měl k vysavači dodávat ještě kompresor na ofukování filtru a sítka. Špatně řešený rotační kartáč. U některých koberců je příliš nízko, proto se snižuje se výdrž baterie.

dadabuchar31. července 2025

Jsem opravdu spokojený krásné se čistí a funguje opravdu dobře

mariemalkova19. února 2024

nemá to chybu, velice spokojená, měla jsem už tento typ, ale s menším výkonem, tento tyčový vysavač má navíc i praktické příslušenství, vždy je po ruce, nemusíte táhnout kabel za sebou jak u klasických vysavačů, velice doporučuji !!!!!!!!

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Vyhovující pro rychlý úklid malého prostoru (např. kolem stolu), přesně na to jsme ho pořídili.

Registrovaný uživatel25. října 2023

Vynikající výkon a kvalita vysávání. Interované příslušenství.Rotační kartáč.Nízká hlučnost.Příjemně překvapil:-)

zatím nic...jediné , že se hodně hřeje adaptér na nabíjení. Nemá na nic vliv

Doporučuji ,poměr cena výkon na jedničku