Strunová sekačka Recenze BOSCH ART 30

Recenze BOSCH ART 30

Vysoce výkonné stříhání s automatickým navíjením struny pro minimální starost s jejím zpracováním. Jedním kliknutím přejděte z vyžínání na začišťování okrajů. Nastavení výšky jedním kliknutím, plně nastavitelná druhá rukojeť. Pokročilý motor pro rychlý, čistý výsledek a pohodlné vyžínání s měkkou rukojetí.

aadelka716. července 2025

seče poze malé plochy

v nabídce uveden výkon 550W, ve skutečnosti jen 480W. Cívka byla brzy prázdná.

Sekačku jsem nutně potřebovala hned a pokud by u výrobku na eshopu byl deklarován správně výkon 480W a ne 550W nekoupila bych.V obchodě bych nekoupila pro nižší výkon, tam bych na těle sekačky zjistila správný výkon. Cívka byla brzy spotřebovaná a cena nové cívky je dost vysoká.

Registrovaný uživatel7. září 2022

Nejdou. Došly

Struna se automaticky vytahuje a ořezává při každém zapnutí. A protože kvůli síťovému kabelu a kvůli vyžínání jsem během hodiny přišel o celých 6m struny. Aby se vyžínač dal vůbec použít musel jsem demontovat ořezávač a zablokovat automatické vysunování struny. Má to negativa že musím složitě vysunovat strunu. Za tu cenu ten přístroj rozhodně nestojí.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Naprosto skvělý pomocník.Vybral jsem si tento výrobek kvůli značce.Mám s výrobky Bosch jen ty nejlepší zkušenosti po řadu let. Nevěřil bych s jakým ,,neřádem"si dokáže poradit.Lehký,dobře ovladatelný.Vzhledem k práci,kterou odvádí je skvělá i cena.

Jsem naprosto spokojen.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Dobré ovládání, super výkon.

Registrovaný uživatel4. července 2022

výkonný, dobrá manipulace

Registrovaný uživatel5. května 2022

prostě značková sekačka , je super

Registrovaný uživatel19. října 2021

Lehká a jednoduchá sekačka