Plášť na kolo Recenze Bontrager XR1 Team Issue TLR černý

Recenze Bontrager XR1 Team Issue TLR černý

XC pláště XR1 nabízejí rychlost na suchých a prašných stezkách. Dostaňte se do čela s těmito plášti XR1 z lehké pryžové směsi XC pláště XR1 nabízejí rychlost na suchých a prašných stezkách. Dostaňte se do čela s těmito plášti XR1 z lehké pryžové směsi. Hustě rozmístěné výstupky uprostřed pláště zajišťují předvídatelné držení stopy v zatáčkách a otevřený postranní vzorek poskytuje přilnavost za…

gustavkarel6228. června 2025

Rychlá pneumatika.

jake.u26. května 2024

Pěkně frčí:)

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Plášť jsem si vybral na doporučení kamaráda. Mám rád celodenní výjezdy při nichž se nelze vyhnout přejezdům po asfaltu, jezdím spíše v lehčím terénu. Plášť mě mile překvapil svými jízdními vlastnostmi, má jemný vzorek, při jízdě klade malý odpor, je lehký a velmi rychlý, do těžšího terénu se nehodí, má horší přilnavost.

Po ujetí cca 200 km jsem plášť na zadním kole o menší větev prorazil. Propíchla plášť uprostřed vzorku a vznikla půl centimetrová trhlina. Koupil jsem si plášť nový. Snad to byla jen smůla, protože jízdu na těchto pláštích si opravdu užívám.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Skvělé rychlé pláště. Dlouho vydrží, dobře přilnou k povrchu. Nesjíždějí se. Vhodné do suchých podmínek Nevhodné do bláta.

Bude nová verze s jemnějším vzorkem. Nevím co čekat od nové verze.