Sněhová fréza Recenze Bombex Aku ruční fréza na sníh 22197 2x 4,0 Ah + nabíječka

Recenze Bombex Aku ruční fréza na sníh 22197 2x 4,0 Ah + nabíječka

Bombex Aku ruční fréza na sníh 22197 je praktickým nástrojem pro všechny, kdo potřebují udržovat svou příjezdovou cestu, chodník nebo terasu volné od sněhu. Fréza je poháněna akumulátorem, což znamená, že nebudete omezeni kabelem a můžete se volně pohybovat po celé ploše, kterou potřebujete uklidit. Díky bateriím s kapacitou 4,0 Ah dosáhnete dobrého výkonu a dostatečné výdrže pro běžné potřeby.…

Registrovaný uživatel11. ledna 2026

Vypadá hezky

Vydržela 12minut práce než se spálila ale ještě před tím malý kámen vylomil kus rotoru...

Nikdy více

Registrovaný uživatel8. prosince 2025

Lehká pro práci,není žádné omezení díky baterii.

ovládací elektrický prvek nepřežil 10 minut práce. Kontaktoval jsem prodejce, ale email se mi vrátil. Nevím kde a jak mám tento výrobek reklamovat .

Připomíná mi to prodejce levného zboží. Jsem velmi zklamaný, že takový výrobek prodává někdo bez možnosti reklamace.

peterfabry3. prosince 2025

Tuto frézu jsem zakoupil již vloni, dodávala se s jednou baterií, jsme s ní velmi spokojeni. Letos jsem ji zakoupil jako dárek pro příbuzného a velmi se mu líbí. Pracovní výkon je perfektní.

Velmi dobré a užitečné zboží. Velká spokojenost.

jitka1. prosince 2025

Lehke, jako lopata.

Zatim neodzkouseno, neni snih.

Aku freza prisla v poradku, tak uvidime az napadne snih.

jiri.rohlena194928. listopadu 2025

Po nabití baterie,smontování a spuštění frézy NIC.Vrtule se neroztočí,nejde pohnout ani ručně.Vracím zpět.