Variabilní velikost (38-52l). Batoh by tedy měl vydržet velmi dlouho.

Variabilní velikost (38-52l). Batoh by tedy měl vydržet velmi dlouho.
Daleko promyšlenější a kvalitnější než další dětský batoh od Husky, ten byl špatný
Prostorný, pohodlný, parádní barva :-)
Popruh prsní přezky se snadno vyvlékne, batoh má více kamarádů
Velmi promyšlené ... všechno
Kvalitní,prostorný,pohodlný batoh.
Batoh je velmi šikovný. Lze je snadno postahovat nebo naopak roztáhnout podle potřeby. Je fajn, že má pláštěnku a velmi šikovně řešenou přední 3D kapsu. Na víkend se spacákem a karimatkou je to bezva volba.
Sponky, pomocí kterých se stahují popruhy, drží velmi špatně, takže se povolí při každém pohybu. Uzel na popruhu to ovšem vyřeší. Je to ovšem zbytečný kaz na bezva batohu.
Bederní pás sedí i na drobnou dětskou postavu
Ramenní popruhy se daji upravit podle výšky
Zatím žádný nezjištěn
Skvělý batoh pro chlapce, i ty hubené.
Mnoho kapes, na skautskou výpravu se hodí velmi.
Náprsní přesky časem odpadnou a ztratí se, potom se batoh velmi nepohodlně nosí a je třeba najít náhradní řešení.
Doporučuji hned na začátku přesky nějak zajistit kolem popruhu.
- kvalitní, bytelné provedení
- pohodlný a nastavitelný zádový systém, včetně posuvného hrudního popruhu
- praktické uspořádání, dostatek kapes, široká průchodka k pitnému vaku, integrovaná pláštěnka na batoh
Dobre sedy zada na dceru 11let
Dva vlezy horni a spodni
Obecne velmi dobre zpracovani
Zatim jsme nic nenasli
Pořídili jsme už druhý (i pro mladší dítě), v pohodě se do něj sbalí na víkendovou výpravu se spacákem a karimatkou a ještě dost místa zbyde - v tomhle je geniální ta vyhrnovací manžeta vrchní kapsy, která umožní batoh zvětšit.
Zároveň když je věcí míň, dá se batoh nahoře sepnout sponou, aby byl menší.
Je akorat pro dite, divka 116cm.
Propracovaný do detailů
Nastavitelna výška pro záda, vydrží díky tomu několik let
Pláštěnka součástí
Prostorny batoh s dostatkem kapes a plastenkou
Moznost upraveni zadoveho popruhu i pro male dite (dcera nosi od 1.tridy, v 122, vazi 21kg a pasuje ji skvele)
Kvalitní rostoucí batoh.
promyšlený batoh, výborné ramenní popruhy, rostoucí zádový systém, kompresní popruhy a poutka pro přidělání dalších nezbytností. Dcera měla batoh na tábor, měří jen 120cm, přesto jej na zádech sedí hezky. Ale optimálně od těch 125cm by padl ještě lépe.
neshledala jsem zatím žádné.
kvalitní produkt, který dle zkušeností s jinými batohy této značky, vydrží a tak jsem ochotná připlatit.
- dvě komory spojené zipem
- zipy obecně masivní
- kvalitní materiál
- velká kapacita, kompaktní
- polohovatelné popruhy
- pláštěna
- píšťalka v popruhu
Ať hledám, jak hledám, nemůžu momentálně na nic přijít.
Je to sice dražší investice, ale podle mě se vyplatí. Nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci. Když jsem dělal výběr batohů pro děti (8 a 10 let), měl jsem několik kritérií. Batoh musí být dvoukomorový, s polohovatelným nastavením zad, spousta úchytů a kapes, kvalitní materiál a v neposlední řadě pláštěnka. Docela mě zamrzelo, že konkurenční Deuter Fox integrovanou pláštěnu nemá (jinak na Deuter nemůžu dopustit, mám několik jejich starších batohů a pořád drží) - tohle už je pro mě samozřejmost. Vždyť takové batohy jsou na to, aby vás podržely v různých nečasech, ne vždycky bude svítit slunce... Postupným výběrem jsem prostě dospěl k Bollu. Pak už to byla jen otázka výběru barvy dětmi...
Zipy jsou masivní, na batoh se dá připnout kdeco, polstrování na popruzích je kvalitní. Po rozbalení si děti batoh hned oblíbily a nemohly se dočkat, až ho použijí v akci.
Dlouhodobější testování nemám k dispozici, ale ten batoh má všechny předpoklady vydržet drsné dětské zacházení a projít s nimi různými terény.
Za mě prostě lepší volba v dané kapacitě není na trhu k dispozici...
Skvělý, prostorný.
Vybraný pro 8letou dceru na skautské výpravy.
Vyšší cena.