turistický batoh Recenze Boll Ranger 38-52 Dutch Blue

Recenze Boll Ranger 38-52 Dutch Blue

Batoh Boll Ranger 38-52 dutch blue:  Vydejte se na vícedenní túru s univerzálním trekingovým batohem Boll Ranger. Díky jeho dvěma komorám, které pojmou až 52 litrů nákladu, si s sebou vezmete vše potřebné. Přenášení vám velmi usnadní výškově upravitelný zádový systém Bj2. Ten je vhodný pro postavy od 130 cm výšky, jimž zaručuje komfortní, vzdušné a zdravé nošení.

jana.lohonkova6. července 2025

vymakane do poslednich dwtailu, dobre se nastavi i pro dite 122 cm

tomis.d17. ledna 2024

batoh byl pořizován pro dceru (11 let), lehký, kompaktní, zatím použitý na jednu akci

prsní popruh není řešen prostřednictvím zacvakávací přezky pláštěnka je uložena v horní kapse

zatím se batoh jeví v pořádku, uvidí se po delším používání

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Krosna mě zklamala. Čekala jsem od Bollu za ty peníze kvalitnější provedení, materiál, lépe promyšlené (např. pláštěnku musí dítě hledat ve spodní kapse vrchlíku). Zádový systém vč. ramenních výztuží je dost chabě/jednoduše navržený/udělaný. Kdyby cena byla poloviční, asi by mě to provedení nezarazilo, ale když vezmu v potaz tuto značku a cenu, velké zklamání.

Registrovaný uživatel26. října 2022

zádový systém