turistický návlek Recenze BOLL Kids Gaiter černé

Recenze BOLL Kids Gaiter černé

Praktické dětské návleky Kids Gaiter jsou vhodné nejen do zimního období proti vniknutí sněhu do obuvi, ale i do blátivého a deštivého počasí pro zbytek roku, kdy ochrání před špínou, blátem a deštěm. Jsou vyrobeny z odolné ripstopové látky, která má na vnějším povrchu vodoodpudivou úpravu a vodonepropustný zátěr na straně vnitřní. Pro jednoduché nasazování jsou v zadní lýtkové části opatřeny…

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

Koupila jsem pro děti 7 a 9 let a velikostně ideální. Zatím jsme zkoušeli jen při procházce ve sněhu a drží na nohách i bez použití spodní pásky. Účel splněn, do bot nezapadává sníh. Jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Snadné nasazení díky zipu, dobře drží

Dost těsný obvod kolem lýtka - přes teplejší kalhoty se stěží dopne, přes zimní kalhoty do sněhu už vůbec ne - museli jsme vyměnit , vzít o 1 velikost větší.

Po výměně za větší celkově spokojenost

Varianta M
Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Opravdu nepropustné Dobře sedí

Špatně se odhaduje velikost

Skvělé návleky, které kupujeme dětem pořád větší a větší. Škoda, že je nemají i pro rodiče.

Registrovaný uživatel11. března 2021

Hezká barva, reflexní pásek.

Bohužel po dvou! dnech užívání z vnitřní strany materiál popraskal. Máme i jinou barvu tohoto výrobku a stalo se tam totéž.

Již bych znovu nekoupila.

Registrovaný uživatel3. února 2021

Vyborne drží a opravdu nepromoknou. Při celodenním pobíhání ve sněhu skvělý pomocník .

Trochu hůře se zapinaji

Varianta M