Homeopatikum Recenze BOIRON Hekla Lava CH9 3x 4 g

Recenze BOIRON Hekla Lava CH9 3x 4 g

Hekla Lava CH9 je homeopatický přípravek. Obsahuje sacharózu a monohydrát laktózy. Čtěte pozorně příbalový leták.

michaela.szolgova3. srpna 2025

Minule mi pomohl na patní ostruhu, cca 5 let zpátky, tak snad pomůže i tentokrát.

Registrovaný uživatel23. dubna 2025

Spokojenost a velká pomoc při patní ostruze. Doporučuji.

xital26. ledna 2025

Supr na ostruhy

roman.sampalik4. ledna 2025

Pomohlo a to je důležité

Helena29. prosince 2024

pomáhá při léčbě ostruhy patní při dlouhodobém užívání trvalý efekt

Pomohlo zbavit bolestí ostruhy patní! Pro začátek 5 granulí 2x denně Hekla lava 5CH, dále 9CH a potom 15CH se změnou vždy po týdnu a dále stačí 5 granulí CH9 2x denně dva až tři měsíce, dle návodu. Celé je vhodné vždy asi po měsíční přestávce opakovat. Doporučuji, běžně homeopatikům moc nevěřím, ale tohle opravdu funguje, ostruha už více než rok dala pokoj.

Registrovaný uživatel2. října 2024

nepoznal jsem žádné klady :(

cucáte sladké "antiperle" na kalcifikaci kosti prstů neúčinné

Hledal jsem co by mi mohlo pomoct s kalcifikací na prstech nohy (na 2 prstech se mi vyskytla kalcifikace cca 5mm velká). Bylo mi doporučeno, že by to Hekla Lava mohla "rozpustit", tak jako ostruhu na patě. Sice to možá vypadá podobně, ale na kalcifikaci mi to bohužel nepomohlo a problém přetrvává. Vůbec nic se nestalo. Využíval jsem všechny 3 balení 5 kuliček 2x denně, jak je doporučeno... Takže, pokud máte někde na kosti kalcifikaci, tak vám to nejspíš nepomůže. Můžete to ale vyzkoušet, možná budete mít větší štěstí, než jsem měl já.

jjaarka28. září 2024

Zatím užívám na výskedek je brzy

Registrovaný uživatel19. března 2024

užívám na patní ostruhu již dva měsíce, bolest je mnohem menší, doporučuji

dobrá volba a po radě chirurga jsem spokojená