Dětem pomáhá nejlépe tento přípravek na suchý kašel

Dětem pomáhá nejlépe tento přípravek na suchý kašel
Nejlepší sirup na suchý kašel i pro dítě, v těhotenství mi pomohl jedině on a to mi téměř všude v lékárnách cpali Stopkasel- bez účinku, po domluvě s lékařkou Robitusin také bez účinku, Tusin mi ještě snad kašel zhoršil
Cena
Chuť
Přírodní báze
účinný
nechemický
odporně sladký
cena
V zahraničí jsou homeopatika mnohem levnější než v cenově absurdně zblázněném Česku.
Ráda používám přírodní produkty , věž chemie
Přírodní produkt
Zabírá rychle, bez nežádoucích účinků.
Vždy nám zabral, skvělý na suchý kašel.
Dlouho jsme se trapili s detmi s kaslem (30 a 7 let, 1 roky). Jak mne, tak detem nepomohl ani Sinecod, ani Stoptussin, apod. Pak jsme vyzkouseli Drosetux. Po dvou tydnech nastala prvni klidna noc. Dalsi dva az tri dny jsme jej brali a kasle jsme se zbavili.
Proc je to tak odporne sladke? S dvouletym synem jsem se musela prat, aby Drosetux pozrel, a to ma rad sladke. Kapky odporne horkeho stoptussinu polykal tedy mnohem statecneji. No take jsem se musela premahat. Sedmileta rovnez.
To mnozstvi za tu cenu? 2 lahvicky za 3 dny? Nic moc. No pomohlo to. Hold Boiron. Narozdil od jinych chytaku od nich (oscillococcinum, apod.) zabral. Nebo jsme si to za tu dobu uz odkaslali a byla to nahoda. Ale spis asi tentokrat opravdu pomohl.
Sirup je vhodný na suchý dráždivý kašel. U 5 leté dcery viditelně zabral hned první den. Doporučuji.
Na doporučení jsem užívala na kašel v těhotenství i při kojení a vždy zabral.
Účinný, šetrný, chutný
Perfektní na suchý dráždivý kašel
Podáváme synovi asi 2 roky místo antibiotik. Není to lék, ale dokáže aspoň trochu urychlit uzdravení.
Snad to není jen předražené placebo.
Výborný, vždy zabere na suchý kašel.
Používám opakovaně, ověřený, bez negativních vedlejších účinků.