Homeopatikum Recenze Boiron Drosetux Neo sirup 150 ml

Recenze Boiron Drosetux Neo sirup 150 ml

Drosetux Neo je homeopatický přípravek. Balení má 150 ml. Čtěte pozorně příbalový leták.

S. H.17. října 2024

Dětem pomáhá nejlépe tento přípravek na suchý kašel

xxs30. září 2024

Nejlepší sirup na suchý kašel i pro dítě, v těhotenství mi pomohl jedině on a to mi téměř všude v lékárnách cpali Stopkasel- bez účinku, po domluvě s lékařkou Robitusin také bez účinku, Tusin mi ještě snad kašel zhoršil

Registrovaný uživatel19. srpna 2024

Cena Chuť Přírodní báze

Quokka13. ledna 2024

účinný nechemický

odporně sladký cena

V zahraničí jsou homeopatika mnohem levnější než v cenově absurdně zblázněném Česku.

Registrovaný uživatel13. března 2023

Ráda používám přírodní produkty , věž chemie

Přírodní produkt

Registrovaný uživatel13. února 2023

Zabírá rychle, bez nežádoucích účinků.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Vždy nám zabral, skvělý na suchý kašel.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Dlouho jsme se trapili s detmi s kaslem (30 a 7 let, 1 roky). Jak mne, tak detem nepomohl ani Sinecod, ani Stoptussin, apod. Pak jsme vyzkouseli Drosetux. Po dvou tydnech nastala prvni klidna noc. Dalsi dva az tri dny jsme jej brali a kasle jsme se zbavili.

Proc je to tak odporne sladke? S dvouletym synem jsem se musela prat, aby Drosetux pozrel, a to ma rad sladke. Kapky odporne horkeho stoptussinu polykal tedy mnohem statecneji. No take jsem se musela premahat. Sedmileta rovnez. To mnozstvi za tu cenu? 2 lahvicky za 3 dny? Nic moc. No pomohlo to. Hold Boiron. Narozdil od jinych chytaku od nich (oscillococcinum, apod.) zabral. Nebo jsme si to za tu dobu uz odkaslali a byla to nahoda. Ale spis asi tentokrat opravdu pomohl.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

Sirup je vhodný na suchý dráždivý kašel. U 5 leté dcery viditelně zabral hned první den. Doporučuji.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Na doporučení jsem užívala na kašel v těhotenství i při kojení a vždy zabral.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Účinný, šetrný, chutný

Perfektní na suchý dráždivý kašel

Registrovaný uživatel17. listopadu 2019

Podáváme synovi asi 2 roky místo antibiotik. Není to lék, ale dokáže aspoň trochu urychlit uzdravení.

Snad to není jen předražené placebo.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2019

Výborný, vždy zabere na suchý kašel.

Používám opakovaně, ověřený, bez negativních vedlejších účinků.