Recenze Bohemia Herbs Mrtvé moře sada

Kosmetická sada Mrtvé moře obsahuje sprchový gel 250 ml a vlasový šampon 250 ml. Originální sprchový gel s extraktem mořských řas a solí z Mrtvého moře 250 ml je vhodný k mytí celého těla. Nová receptura obsahuje extrakt řasy (Ulva lactuca) a sůl z Mrtvého moře. Tyto čistě přírodní produkty vznikaly v mimořádných podmínkách, jsou bohaté na minerály a množství stopových prvků, které v…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sada Bohemia Herbs Mrtvé moře je chválena pro svůj atraktivní vzhled, kvalitní složení a vhodnost jako dárek. Zákazníci s citlivou pokožkou oceňují, že produkt vyhovuje jejich potřebám. Celkově se jedná o dobře hodnocený produkt.

• Vhodné jako dárek
  • Luxusní a úhledné balení
  • Vyhovuje citlivé pokožce
  • Kvalitní složení
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

li.aka20. listopadu 2025

Mám to jako dárek, snad se bude líbit. Dobrá cena

mila.fa10. listopadu 2025

dárek

rastislav2. ledna 2024

Dobrý kvalitný výrobok

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Krásný dárek

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Výborné na citlivou pokožku.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Výborné a kvalitní, vzhledem k tomu že jsem citlivá a mám citlivou pokožku tak mi vyhovuje, šampon jsem zatím nevyužila

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

byl to dárek

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Moc krásný dárek za skvělou cenu. Vypadá luxusně, krásně, úhledně zabaleno. Koupila jsem 4 druhy pro kolegyně do práce jako vánoční dárek a všechny sady jsou úžasné.