Rozbité zrcadlo na dverich
Už nic neobjednam

Rozbité zrcadlo na dverich
Už nic neobjednam
Rychlé dodání, snadno složitelné, prostorná skříň
Horší kvalita dyhovani. Dva díly byly nepoužitelné, ale prodejce na základě fotografií okamžitě díly reklamoval a nahradil je novými.
Max. spokojenost s obchodem.
Krásná,velká,velky úložný prostor
Prostorná, hezká, kvalitní materiál
Pracné skládání
Dobrá cena
nepřesné zpracování zkolíkování
Za dobrou cenu adekvátní výrobek drobné nepřesnosti jsou únosné při poměru cena - kvalita. Vše funkční za mne dobrá volba.
velmi skladný vše mám přehledné,
dopručuji
Pěkný dekor
Velká a stabilní skříň
Naprostá spokojenost cena x výkon
Žádné výtky
zadne zapory jsme nenasli.
jen tak dale .
Prostorné
krásná prostorná skříň
velmi nedostačující návod na sestavení
Prostorná skříň s dobrým vnitřním rozložením
Cena
"návod" ke stavbě, za tento plánek by dostal žák na střední škole 5 a ještě pohlavek, zde to bohužel prošlo až do výroby.
Označení šroubků nesedí, samotné díly označené nejsou.
Kromě špatného návodu je i samotná stavba zbytečně obtížná a překomplikovaná.
Produkt doporučuji- pokud se chcete zbavit manžela, při stavbě mu rupne cévka, nebo v zádech. - pokud se rádi bavíte stavbou bez návodu. - pokud máte příliš volného času
Produkt nedoporučuji- pokud nemáte po ruce minimálně dalšího 1-2 pomocníka, pokud máte slabší nervy, pokud máte rádi pořádek a organizaci.
Sám jsem strávil X hodin měřením a popsáním dílů, poté hodinu rozdělováním spojovacího materiálu. Následně trvalo X hodin si díly předpřipravit. Samotné montování poté již netrvalo tak dlouho, ale bylo ve dvou lidech opravdu velmi fyzicky náročné.
Prostorná skříň
Možnost si uzpůsobit vnitřní část podle sebe
Trošku složitější montáž
Velká prostorna skříň ,hezký vzhled
Za tu cenu získáte velkou pěknou skříň , pěkné uspořádání
Vzhled
Uspořádání uvnitř skříně
Kvalita a zpracování materiálu
Nedostatečný, až moc stručný návod
Nepopsané šrouby, desky
Krásná velká úložni skřiň.Velka spokojenost.Doporučuji
Pěkná a uvnitř velmi dobře řešená skříň.
Úplně špatný návod-místo výšky uvedená šířka a naopak, označení spojovacího materiálu naprosto špatné.
Hezká skříň, ale velmi obtížné smontování.
Hezká barva
Prostorná skříň
Komplikovaná montáž a mizerný plánek
Dveře se tlučou o sebe, když otevíráme zrcadlo, sekne se o madlo dveří
Netěsné, křivé
Cena odpovídá kvalitě
Skříň je postavená hezká, ale pokud nejste extrémně šikovní nebo si nechcete zaplatit někoho, kdo vám jí složí, tak nekupujte!
Absolutně nepřehledný plán k sestavení. Plánek na jednu A4!!! Nebylo zřejmé,kam patří jaké šrouby a to jich byla samostatná krabice! Skříň jsme stavěli 2 dny a několikrát jsme museli předělávat různé části právě kvůli špatnému plánku.
Návod na montaž tragédie!!!!!