Recenze Bodum Náhradní skleněná nádobka k french pressu 1 l

Samostatná skleněná nádobka je vhodná pro všechny french pressy Bodum o objemu 1 litr. Nádoba je vhodná pro 8 šálků kávy. Má výšku 18 cm.

Miluše14. srpna 2026

Je to ten správný originál. Dno přesně zapadne do původní podmisky. Komplet je uz přes 40 roků starý. Ted poprvé se rozbilo sklo .

Uživatelský obrázek č. 1
Registrovaný uživatel21. května 2023

Koupeno v akci, takže cena byla příznivější.

Sklo je poněkud větší a nedrží pevně v držáku. (Utáhnout držák o něco víc už nejde.) Držák French pressu je si 20 let starý, tak Bodum zřejmě o něco změnilo rozměry. Ale poradíme si s tím.

Registrovaný uživatel11. června 2022

Svoji nádobu jsem po letech co sloužila, neopatrností rozbil. Ani jsem nedoufal, že tutéž ještě seženu. Zapadla přesně do původního obalu s uchem. Zase můžem používat, je to naše oblíbená nádoba na čaj, velikostí, objemem i tvarem.

Jsme rádi, že jsme stejnou nádobu z varného skla ješte sehnali. Ta původní byla troufnu si říci nejméně sedmnáct let stará, rozbila se až po pádu na dlažbu.

Registrovaný uživatel28. července 2021

Používáme Bodum několik let, nemáme připomínek.

vyšší cena proti konkurenci