Recenze Bobo Skicák Retro A5 50 listů čistý

Recenze Bobo Skicák Retro A5 50 listů čistý

Vhodné pro umělecké kreslení a malování pastely, pastelkami, tuhou nebo obyčejnou tužkou. Celý blok je svázán po levé straně dvojitou kroužkovou spirálou Twin wire v černé barvě. Uvnitř skicáku je 50 listů (100 stran) s papírem vyšší gramáže 190 g/m2. Vyšší gramáž papíru zajistí kvalitnější kreslení - nepropustnost.

verkap1114. července 2024

pevné listy

Registrovaný uživatel4. května 2023

popis produktu odpovídá realitě

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

nepříliš kvalitní papír na tužku a liner ok, alkoholové fixy (Ohuhu apod.) nezvládá, akvarel už vůbec

Za tu cenu ok kvalita

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Tento skicák bych doporučila, 10/10. Jeho tvar a velikost jsou perfektní, a tvrdé desky chrání před poškozením. Papír je bílý a ideálně tlustý. Jeho minimalistický vzhled se hodí pro každého. Chtěla bych osobně podat ruku řediteli firmy BOBO BLOK za tak nádherný vynález jako tento A5 skicák 50 listů. Opravdu velmi doporučuji, zvýšil mi náladu, vyléčil moje deprese, můj pes přestal zvracet, lidé se se mnou začali bavit víc, zhubla jsem o 15 kg, zbohatla a vdala se.

Není v tom recept plněných bramborových knedlíků se zelím.

Plněné bramborové knedlíky se zelím Suroviny Porce: 3 - 4 uzené maso (buď přímo z masny, nebo i uzená krkovice z obchodu) bramborové těsto (Vitana, Natura, ... ) 1 sklenice sterilovaného zelí sůl kmín ocet cukr 1 velká cibule 1 menší brambora hladká mouka voda Postup přípravy 1 maso uvaříme, obereme od kosti (když máme krkovici z obchodu, tu nastrouháme nahrubo na struhadle). Nakrájíme na menší kousky. Vývar můžeme použít na polévku. 2 V míse podle návodu uděláme bramborové těsto (většinou asi 400 ml vody, jedno vejce a prášek zamícháme a vypracujeme těsto). Vyválíme si váleček, ten nakrájíme na stejně velké kousky, tvoříme placky, plníme masem, zabalíme a koulíme knedlíky. Ty uvaříme ve vařící osolené vodě. Že jsou uvařené poznáme podle toho, že vyplavou nahoru. Vaříme zhruba 5 - 8 minut. 3 Sterilované zelí otevřeme, propláchneme, dáme do hrnce. Přidáme vodu (asi do půlky zelí), osolíme, přidáme kmín a vaříme asi 20 - 30 minut, dokud není zelí měkké. 4 Osmažíme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky a dáme do zelí. Povaříme. Oloupeme menší bramboru, nastrouháme ji na jemno, k ní dáme asi 2 lžíce hladké mouky a trochu vody - vytvoříme kašičku. Tu vmícháme do zelí a povaříme. Dochutíme octem a cukrem - každý jak má rád. Na konec můžeme nakrájet cibulku na kostičky a se zbytkem masa osmahnout a podávat s knedlíky. Poznámka autorky receptu Vím, že tento recept není nic nového, ale když jsem zadala do vyhledávače název, nic mi nenašel. Tak jsem přidala do začátečníků. Proto také polotovar bramborového těsta a sterilované zelí. Já ho mám hodně ráda. Dobré jídlo je pak rychlejší a jednodušší na přípravu.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Líbí se mi, velikost mi vyhovuje, a dají se na něj použít i akvarelové pastelky.

Registrovaný uživatel13. května 2021

kvalitní papír (i pro malování fixami), elegantní retro styl

Registrovaný uživatel29. března 2021

Krásný dárek.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2019

Ideální velikost, kvalitní papíry, kupuji často, snese copic, akvarely, pastelky...

Zatím nejlepší skicák, který jsem vyzkoušela.