Čistička vzduchu Recenze Bluemyst BA1180WK

Recenze Bluemyst BA1180WK

Bluemyst BA1180WK je kvalitně zpracovaná čistička, která váš vzduch osvěží a precizně vyčistí od prachu, pylů i bakterií. Pro zajištění dokonalých výsledků má čistička pětiúrovňový filtrační systém. Vybírat můžete ze 4 rychlostí včetně režimu spánku, a díky tichému provozu je čistička Bluemyst BA1180WK ideální také pro použití v noci. O jednoduché a intuitivní ovládání se postará digitální…

Registrovaný uživatel31. března 2022

malá, dobře umístitelná i do menších prostor výkon větráku, tři stupně jede denně v kuřáckém koutku

Hledala jsem dobrou čističku hlavně kvůli cigaretovému kouři. I když jde na nejnižší otáčky, je v místnosti lepší vzduch než když je otevřené okno. Jsem spokojena.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Je hodně tichý

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

tichá, dostačující výkon, dobrá životnost filtrů

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Dobrá cena (akce EW), tichý provoz, dálkové ovládání, zapnuto na pročištění tak každý druhý, třetí den. Neměřeno laboratorně, ale určitě bez problémů funguje, polétavého prachu v oknem pronikajících paprscích slunce viditelně ubylo, pocitově i trochu chladí vzduch - protože fouká. Zatím spokojenost a doporučuji.