Blu-ray film Recenze Blu-ray Terminátor: Temný osud 4K Ultra HD Blu-ray + Blu-ray (2019) 2 disky

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s…

pavelkrbec196927. září 2024

Super zvuk na mě 4K plus Samsung soundbaru

Registrovaný uživatel22. října 2023

český dabing na UHD

Na obale mám napísané 3D bluray, i keď tam žiadne nie je

Dobrý film za prijateľnú cenu

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

Kvalita

Registrovaný uživatel21. dubna 2020

Ultra HD blu-ray s nativním 4k. Obraz jak víno.

Ten film je ukrutná sra*ka. Takhle zničit značku. Omlouvám se T4 Salvation a T5 Genysis za všechno špatný, co jsem o nich kdy řek.

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Ostrý obraz Perfektní zvuk

Poslední Terminátor na UHD má krásně ostrý obraz, skvělé barvy. Zvuk i dabing je dobrý. Trochu mi vadí dabing u Sarah. Dost nepříjemný hlas. Jina skvělý film.

Registrovaný uživatel1. dubna 2020

Výborná kvalita