Špičková kvalita obrazu i zvuku,produkt nemá chybu,nelze než vřele doporučit všem!!!!!!
Špičkový Blu-Ray disk,určitě si to kupte,skvělá zábava pro všechny ročníky,vřele doporučuji všem Blu-Ray maniakum!!!!!!

Bobry film
proste Robocop :-)
zial, ziadne bonusy
Dlho som cakal, az sa opat objavi v ponuke a dockal som sa
Film ROBOCOP 2 jsem poprvé viděl někdy okolo roku 1991 na VHS v katastrofální kvalitě, takže jsem si ho nemohl ani řádně užít. Proto jsem si ho také hned jak vyšel na bluray disku zakoupil. A obrazová a zvuková kvalita filmu je opravdu úžasná. Tento film mám rád, je plný krásných akčních scén, ale ROBOCOP Paula Verhoevena z roku 1987 je prostě nejlepší, akční bomba kterou bude těžko někdo překonávat i po mnoha letech.