Blu-ray film Recenze Blu-ray Nezvratný osud 2 (2003)

Recenze Blu-ray Nezvratný osud 2 (2003)

Smrt nemůžeš dvakrát obelstí! Je to jen otázka života a smrti, když se osmi cizincům podaří o vlásek uniknout katastrofální nehodě na dálnici. Před děsivou smrtí je zachránila pouze neblahá předtucha mladé dívky. Tím však zkřížili smrti její plány a za to je třeba zaplatil - a bude to velmi bolestivé. Nezvratný osud 2 je plný hrůzných efektů, nejmodernějších krvavých triků a spousty napínavých…

super.karel12. září 2025

Spokojený

robogopetelen5. března 2025

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů!!!

Mohl bych vytknout pouze chybějící maďarskou obálku.

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Dnes již Klasika, mám velkou radost že k prvnímu dílu vyšel na Blu Rayi a druhý díl w kompletní Česku podporou a já jen doufám že se dočkáme znovu vydání všech dalších dílů********Samozřejmě musím pochválit rychle dodání, skvělý program ori stálé zákazníky a úžasný přístup prodávajících a pana majitele kteří vám vždy vyjdou vstříc a ochotně poradí, mohu jedině doporučit*******Za ty roky mohu s čistým svědomím také jako stálý a velmi spokojený zákazník jedině doporučit****** Za mě nejlepší e-shop s filmy a filmovým merchem v ČR*********

Vše bylo již napsáno, opravdu velká spokojenost********,