Startovací zdroj Recenze BLOW JS-19

Recenze BLOW JS-19

PowerBank 16800 mAh BLOW JS-19 je určená pro startování auta. BLOW JS-19 je inovativní zařízení, které slouží pro nabíjení autobaterie a nejrůznějších zařízení s USB portem. Součástí powerbanky je ochrana proti přebití a vybití. Před nákupem zkontrolujte, zda maximální proud autobaterie nepřesáhne 600A (pokud ano, tak nabíječka nemusí správně fungovat).

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

V některé nabídce jsem četl o možnosti nabíjet aku v autě. Nelze.

Standardně není dodáván český návod k použití, po email. komunikaci zaslán v elekronické formě. Redukce pro napájení NTB nepasuje ani jedna . Ntb je HP. Zatím jsem ho nezkoušel pro start vozu, mám 1,6 benzín. Chci věřit, že až ho budu potřebovat, tak to bude fungovat. Tak asi tak.

Je to záložní zdroj, tak uvidíme, až bude potřeba. Koupil jsem ho hlavně pro možnost dobíjet aku, abych nemusel tahat prodlužku před byt. dům nebo demontovat aku z auta. To nelze, je to ale asi moje chyba ve čtení inzerce,reklamy....Mrzí mne nemožnost napájet ntb. pro chybějící redukci. Když bude potřeba nastartovat auto a bude fungovat, tak o.k.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

vše je uloženo v malém kufříku nezabírá moc místa v autě možnost dobíjet i jiná zařízení pomocí usb portů

Registrovaný uživatel2. června 2019

Velká výdrž.