Záložní baterie Recenze BLOW 82-226 nabíjecí gelová baterie 12V 18Ah

Recenze BLOW 82-226 nabíjecí gelová baterie 12V 18Ah

Gelový olověný akumulátor je bezúdržbový. Vysoce kvalitní olověné desky a elektrolyty zajistí bezpečnou podporu vašeho napájecího systému, jako UPS a nouzové napájecí systémy. Hmotnost činí 5 kg.

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

nesedí udávaná váha baterie , je o 0,4 kg menší a tím pádem nebude mít udávaný výkon . Je to klamání spotřebitele :-( Podle popisku u výrobku by měla být váha 5,29 kg a má 4,85kg Prosím prodávajícího , ať změní popisek u výrobku .

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Používáme tyto baterie do náhradních zdrojů NZUNIB18 pro oběhová čerpadla ústředního topení, které vyrábíme pro naše zákazníky. Baterie může pracovat v jakékoli poloze, má malý vnitřní odpor, vydrží poměrně hodně cyklů. Těchto a podobných baterií použijeme ročně více než 100 kusů.

Bohužel se stáří dodané baterie pohybuje od půl do jednoho roku. Chtělo by to baterie novější, aby zákazníkům baterie vydržela déle. Praktická životnost baterie je asi 3 roky, většinou čtvrtý rok už má příliš malou kapacitu a je třeba ji vyměnit za novou.

Baterie jsou po dobu své životnosti asi 3 roky dobré a fungují správně. Dobrá je i jejich rozumná cena, takže to naše výrobky zbytečně neprodražuje. Proto je používáme a zákazníci jsou spokojeni, i když je nutné baterii každé 3 až 4 roky vyměnit. Ovšem, jak jsem zjistil ve své 30leté praxi, tak životnost všech olověných baterií bez rozdílu je asi 3 roky, je to jejich vlastnost. Málokteré vydrží déle. S tím nic nenaděláme, je to jejich vlastnost. Určitě baterii doporučuji.

Registrovaný uživatel2. března 2022

Snad vydrzi 5let, zatim nelze hodnotit.

Registrovaný uživatel29. září 2021

Baterie při prvním nabíjení praskla a vytekla.

Polský klump.

Registrovaný uživatel18. září 2021

Cena,kapacita, uvidíme,jak dlouho vydrží v provozu. Po vybití na 11,4 ji dobíjím