Pro mě uplne dostačuje

Pro mě uplne dostačuje
Těžká klada
Úplně na nic sám jse vypíná přepíná na nějaké režimy vypadava hlas u hovoru
Koupil jsem nový za 5000 kč od začátku nejsem spokojen za půl roku 3 x reklamovany na 100 % nedoporučuje koupí není to telefon jen spousta starostí čekám až mě zase po měsíci vrací s opravy
Totální šrot v 100 % nedoporučuje
Na základě lživé reklamy o armádní zkouškách odolnosti telefonu v extrémních podmínkách
Velmi špatná koupě, křehký displej, ten se rozbije při pádu z výšky 60 cm a reklamaci vám neuznají, oprava stála přes 2 000,- Kč a životnost nového displeje byla 14 dní, dceři upadl v lese z ruky, displej se rozdrtil....
V žádném případě nikdy více----
Jednoduché ovládání
Není vodotěsný !!!!!!!!!!!!!!!!!
Měl jsem před tím bv 7000 a maximální spokojenost Nikdy mne nenechal na holičkách a to byl měl drsné podmínky.
Snad jen ta záslepka je takové slabé místo. U starého se mi po 4 letech urvala .
Výborný mobil do terénu i na dny všední.
Nemohu říct nic.
Elektro Expert udělalo podvod s cenou.
Odolný s velmi dobrou výdrží baterie
Výdrž baterie, zatím krátce po zakoupení na větší závěry
Nemá vstup pro sluchátka, citlivé tlačítka,pořád se zapíná
Za ty peníze asi více čekat nelze,snad nějaký pátek vydrží.
Výdrž baterie
Systém si v telefonu dělá co chce,zmizí kontakty vč. foto u kontaktů,sám si zeslabuje zvonění,vypínají se vibrace - asi ho vyměním,nebo s ním praštím do kouta....
Vše tak jak bylo uvadeno
Jen by u výrobků,všeobecné mohl být návod vizuální fotka a popis prikl C1 mikrofon c2 tlačítko sos atd.
Odolnost - zatím jsem neověřil.
Baterie - mrknu na net, YouTube i na TV. Po 60 hodinách od nabití stav baterie 62%.
Výkon - chodí mi na něm i online TV bez problémů.
NFC
Fotoaparát je údajně trošku horší. Nemohu posoudit, bo ho prakticky nepoužívám.
Za ty peníze je to skvělý telefon s dostatečným výkonem pro nenáročné a nešikovné uživatele.
Přinese ho Ježíšek
Kapacita baterie
Těžký, nejde aktualizace.
Vypadá dobře.držíse dobře
Je těžký uvádí se 265g ale má 325g
Jinak dobrý
dobrý výkon, lepší fotoaparát, ýkonná baterie
Odlišné ovládání od Bv 6000