Mobilní telefon Recenze BlackBerry Q5

Recenze BlackBerry Q5

BlackBerry Q5 Black je zařízení s QWERTZ klávesnicí, které se cílí na větší skupinu lidí díky nižší ceně oproti svému bratříčkovi z vyšší třídy. BlackBerry Q5 Black je zařízení vyšší střední třídy. Displej telefonu nabízí 3,1" s rozlišením 720x720 px. Dvoujádrový procesor BlackBerry Q5 Black tiká na frekvenci 1,2 GHz a sekunduje mu operační paměť o velikosti 2 GB.

2 recenze

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Do redakce nám dorazilo toho času nejnovější zařízení s operačním systémem BlackBerry 10, a to sice model BlackBerry Q5. Ten se bude snažit rozšířit novou platformu v kategorii střední třídy. . Zda k tomu má BlackBerry Q5 všechny potřebné předpoklady a zda není cena příliš vysoká se dozvíte v naší dnešní recenzi.

Více na Mobilenet

NFC

dobrá výdrž baterie na jedno nabití

BlackBerry Hub

výborné kancelářské a organizační funkce

velmi pohodlná klávesnice

kompaktní rozměry

dobře čitelný a jemný displej

pevná konstrukce

vysoká cena

špatně vyřešená krytka slotu pro SIM a microSD kartu

občasné bugy v systému

málo aplikací

uživatelsky nepřístupná baterie

levný vzhled a obyčejné plasty

průměrný fotoaparát

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Více na
Registrovaný uživatel4. listopadu 2014

dobrý mobil ale moc špatná kvalita fotoaparátu

Varianta černý
Registrovaný uživatel20. února 2014

Chtěla jsem mobil s pevnou klávesnicí a přehledným displejem. Mobil se snadno ovládá. Výdrž baterie výborná. Pouze kvalita fotografií vzhledem k ceně je dle mého názoru velmi špatná.