Kuchyňská linka Recenze Black Red White Jamison 180/240 cm wenge/dub sonoma

Recenze Black Red White Jamison 180/240 cm wenge/dub sonoma

Kuchyně Black Red White Jamison je vyrobena z LTD. Součástí každé skříňky je korpus, dvířka, úchyty a také pracovní deska, která je barevně sladěná s dekorem dvířek. Na skříňku pod dřez se pracovní deska nedodává. Dodáváno v demontu.

Registrovaný uživatel8. července 2023

určitě vzhled a cena, obyčejné panty, ale naštěstí se štelováním do všech směrů,u nás totiž křivá podlaha , přišlo bez poškození, bylo to dobře zabaleno a přepravce s tím také zacházel na paletě velmi slušně (DHL Freight)

jinak ošizeno, kde se dá, pracovní deska slepená ze dvou 1,5cm, tím že celý střed desky je pouze 1,5 cm, a okraje rámeček s přidanou 1,5cm "lamelou" cca šířě kolem dokola 8cm . Výrobce používá desky, kde venkovní vzor je wenge, vnitřní jiný hodně papírový, a občas pomocné příčky úplně jiný vzor, výrobce je prasák, kde za sklem máte desky a polici wenge a všude jinde jiný stejný vnitřní vzor, vnitřek je hodně papírový a police pod dřezem u podlahy se okamžitě nafoukla po trochu vyteklé vody, závěr je vhodné přesně do paneláku , pač když Vás nějaký jantar vytopí, nemusíte brečet nad zničenou kuchyní za desítky tisíc

prodejce prodává vzledově pěknou kuchyň, ale výrobce je prasák největší a dřez se prohne jednou rukou , prostě slabá tloušťka nereze, dnes je vše o ceně a kvalitě, a toto je cena

Registrovaný uživatel27. června 2023

kuchyň se mi líbila , byla určena na chatu, a poněvadž mámě již některý nábytek ve stylu dob sonoma, volba byla jasná

škoda, že není více zásuvek

S kuchyní jsem spokojená, je podle našich představ, mít více místa koupili bychom kuchyň větší

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

bratrovi se líbila

Registrovaný uživatel30. března 2023

Vypadá ještě líp než na obrazku

Nemožno vybrat kuchyňskou desku v celé delce

Dobrý nákup skvělé vypadá

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Zakoupili jsme u vás 2 kuchyně a z nich jsme složili jednu rohovou kuchyň. Se zakoupením jsme spokojeni. Neměli jsme žádný problém. Děkujeme, Knapovi.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Dobrý den ,chybí mi polička do spodní skřínky,37x43.nevím kde se poděla. Z pozdravem M.W.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Kuchyňská linka je moc pěkná vhodná do menších kuchyní složení linky bez problémů

Mohla by mít více šuplíků

Celkově spokojenost

Registrovaný uživatel15. června 2022

Kvalita, vadná dýha, špatný jeden pant apod.

Funkční, ale ...

Registrovaný uživatel16. března 2022

Nízká cena.

Kvalita odpovídá ceně.

Levná kuchyňská linka počítající s tím, že sporák není na kraji, jak ale v paneláku vždy bývá. Je nutné pak dokoupit za další peníze desku v celku. Zadní stěny linky jsou velmi tenké a přeložené na půl, přehnutí je pak ve skříňkách viditelné. Vnitřní laminování skříněk rovněž není v takové kvalitě jako vnější. Popis jak přidělat dřez- který se rovněž musí k lince dokoupit, není moc přehledný. Dřez je z tenkého plechu a nevím jak dlouho vydrží. Chtěl jsem ušetřit peníze, ale nejsem si jistý, zda to bylo správné rozhodnutí.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Tenká dřevotříska, špatný systém zavěšení horních skříněk. Absolutně nelogický systém balení, vše smíchané. Podle nákresů se to téměř nedá sestavit. Spodní skříňky nemají nožky a při vytírání zpuchří. Nalepené hrany nedrží. Navíc jsem obdržel nestejné barvy skříněk.

Po vyrobení rovnou vyhodit do odpadu.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Za ty peníze super

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

snadna montář

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

produkt splnil očekávání, plně odpovídá ceně.

Nejsou označeny jednotlivé díly, třídění je zbytečně zdlouhavé.