Příslušenství pro turistickou hůl Recenze Black Diamond Trekking Pole Tip Protectors 2 ks

Recenze Black Diamond Trekking Pole Tip Protectors 2 ks

Přepracovaný gumový chránič na trekové hole Black Diamond Trekking Pole Tip Protectors zvyšuje přilnavost a snižuje hluk. Vhodné například na procházky po městě. Hodí se i na turistické hůlky od jiných výrobců. .

radovana.satkova5. března 2024

Jsou fajn, ale hrozně rychle se ošoupají. Doporučuji koupit jich hned víc

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Originální náhradní díl k hůlkám

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Mam uz dvoje

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

zatím nepoužity

je to řešení pro případ, když se botička prodře

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Pretože používame protektor do mäkkého podkladu stane sa že protektor zostane v zemi. Predošlé palice mali protektory ktoré držali tesnejšie a preto zostali na palici dlhšie. Protektor používame na palici do mäkkého pretože je ťažké potiahnuť zapichnutu palicu

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Hezký deizan a lehké. S

Zkrátka zpokojena.

Registrovaný uživatel13. října 2021

jsou lehké, snadno složitelné, dobře se drží

skoro nic, jedna se po delší chůzi trochu zkracovala, ale to by mělo stačit utáhnout

cena vyšší, zatím vypadají kvalitně, tak uvidíme, kolik vydrží - to je směrodatné

Registrovaný uživatel12. září 2021

tyto gumové nástavce se mi nabídly na internetu ke značce holí, které jsem koupila. Kamenný obchod, kde jsem hole koupila, nástavce neměl.