Recenze Black & Decker BL20362

Recenze Black & Decker BL20362

Li-Ion akumulátor Black & Decker BL20362 je určený pro 36V zahradní nářadí stejnojmenné značky. Kapacita akumulátoru činí 2 Ah.

Vladimir30. července 2025

Baterie funguje tak, jak má. Je to velmi dobrý výrobek od renomované značky

Registrovaný uživatel18. dubna 2025

opakovaný nákup

dobrý výkon, spolehlivý výrobek

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

rychlost doručení vyhovující kapacita

kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel18. října 2023

Baterii jsem koupil jako náhradu za původní ke strunové sekačce,která přestala fungovat ,už se nedala nabít.Jsem nespokojen s její výdrží.Mám malou zahrádku a potřebuji občas posekat trávu v okolí,což vyjde na dvě nabití.Trávu sekám čtyřikrát ročně,což dělá osm cyklů ročně,mám ji pět let,tedy čtyřicet nabíjení v originál nabíječce. Baterie je zásadně skladována přes zimu doma, tedy v teple.

Pokračování:Čtyřicet cyklů nabíjení do kolapsu mi příjde hodně málo.Úmyslně jsem si koupil značkovou sekačku, v domění kvality, bohužel jsem se spletl.Snad to byla výjimka, uvidím jak si povede nová baterie,doufám, že lépe, Jinak vše poletí do kontejneru a příště se vaší značce zdaleka vyhnu. S pozdravem Jiří Ležák.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Výdrž