Výborný pomocník, který si s přehledem poradí s každým kutilským požadavkem. Ověřený výrobce, kvalitní zpracování.
Více na CoVybrat.cz

Více na CoVybrat.czJsem s ním dlouhodobě spokojen
dobre zpracovani,pro kutila dostacujici,cenove velmi dobre
pro bezne pouzivani v domacnosti mohu jen doporucit
U prvního výrobku, který jsem měl, se mi ulomila jedna nožička ze tří svěrek - upevňování vrtáku. Protože mi zůstala baterie, tak jsem si koupil opět tuto značku.
dobrý výkon
profesionální kvalita
příklepová vrtačka
snadná manipulace
Vynikající kvalita za dobrou cenu
Tak akorát do ruky, 2 ks baterie, výdrž baterie, příklep.
Zatím jsem na žádné nepřišel
Za ty peníze dobrá věc.
Zasekává se a špatně se povoluje upínací hlava
Příklep je vynikající
Osvětlení je zbytečné, mohlo by se dát vypínat, nebo zapínat nezávisle na vrtání.
Stejný typ už jsem měla. Na svou cenovou kategorii velký odolný pracant.
Je to opravdu jen hobby.
Po 5ti letech odesla. Pouzival jsem ji obcasne v panelaku. Zacla smrdet, coudit a prestala kroutit. The End.
Pro kutila a domácnosti ideální.
již jsem podobný měl
cena
dost často
pěkná dobrá do ruky ideální pro hobby nebo pro panelákové lidi
Měl jsem ji cca rok vrtáni dřevo ok jekl 2mm ok začne se hřát pří vetší práci a smrdět nesmí se sní moc dělat nářadí lepší hobby
vyhozené peníze kdo ji chce na práci a ne sem tam dírku tak ad jdou do bezuhlíkové
Lehká a zatím spolehlivá Aku vrtačka.
cena,výkon,vyskoušená značka
bez českého návodu
S touto značkou mám dlouholeté zkušenosti. Spolehlivost a cena.
Už jsem ho měl a velká spokojenost
Casto používám
2xbaterie,jednoduchá obsluha.
Silná , po třetím , čtvrtém nabití doba práce se prodloužila o přibližně 20 až 30 procent . Kufr, a perfektní oddělení na baterie , aku šroubovák i nabíječku .
trochu mi chybí něco na bity , nástavce , ale to není zas tak velký problém ,ale hodilo by se to , mít všechno pohromadě .Jinak nic .
Vřele doporučuji , udělal jsem s ní celou pergolu , která mé 25 m čtverečných . Na dvě nabití .
dobra ergonomie dobrá vydrž baterie
při zmeně rychlosti převodovka chvilku vydává divný zvuk
za cenu si myslím odpovídající kvalita