Recenze Black & Decker BCBLV3625L1

Recenze Black & Decker BCBLV3625L1

Akumulátorový zahradní vysavač BCBLV3625L1 s moderním bezuhlíkovým motorem pro konstantní výkonnost. Disponuje kombinací funkcí 3v1 – možnost vysání, foukání a drcení zahradního odpadu. Je nezávislý na elektrické síti díky 36 V akumulátoru. Rychlost foukání až 270 km/h pro čištění zahrady.

vlada.bican15. listopadu 2025

Mám i jiné stroje tohoto charakteru (na 230V). Toto je celkem dobré, akorát mi chybí větší baterka. 2,5 Ah na 36V se mi zdá málo. (prakticky odzkoušeno, nic moc nevydrží.) Bohužel jsem 36V baterii o vyšší kapacitě od tohoto výrobce nenašel. Škoda. Jinak v pohodě. Dělá to co má a dobře. Ale pouze do doby než se vybije baterka.

jiri.stiburek4. listopadu 2025

pracant

ficbauermilan18. ledna 2025

Silný výkon

Nevydrží baterie příliš dlouho

redy7503. prosince 2024

Provedení skvělé, popruh přes rameno, kolečka, regulace výkonu, podrcení listí a sběr do integrovaného pytle, který lze snadno vycvaknout z přístroje a otevřením zipu na spodní straně pytle obsah vysypat na kompost. Drcení listí redukuje objem.

Baterie je dost slabá, vydrží jen kratší provoz. Bohužel jsem nenašel ke koupi náhradní baterií s vyšší kapacitou. U Black Decker je toto velké zklamání. Na větší zahradu je třeba vícero baterií. Na sad téměř nepoužitelné.

Dobrá koupě, jen ta baterie to kazí.