Funguje naprosto perfektně, jako bonus vidím to, že nezasmradí celý ošetřovaný prostor na rozdíl od jiných přípravků.

Vlastně nemám.
Zdá se, že funguje.
Nejlepší,co na trhu může být
Dost drahý ale viděla jsem i dražší
Jsem spokojená,jen škoda že je to celkem drahé
Funguje suprove, nemá chybu
Už se nevyrábí, je náhrada a 3x takové peníze a samozřejmě ten účinek už není takovej prodává se jako bio cleaner.
Staré funguje, nové je mnohem dražší a učinnost je nižší a krátší doba účinnosti.
tento produkt používám u kanárů a dalších exotických ptáků již několik let. Jeho účinky jsou spolehlivé a ptáci ho snáší dobře.
Účinkuje rychle.
rychlý a účinný
drahý
spolehlivý
tento produkt jsem již hodnotila
Dobrý a účiný prostředek
Výborný, na blechy, na čmelíky v kurníku.
produkt jsme vybrali na základč doporučení
neznám žádné
na šváby dobře účinný
potřebuji odstranit štěnice a je tam napsáno že to funguje tak jsem zvědaví ale moc tomu nevěřím
K ničemu
Opravdu funguje
Biokill nemám poprvé, a vždy pomohl
Když bude nutné,koupím znovu
Ucinny prostredek proti parazitum.
výborná účinnost
samé klady
Super vyrobek
Nie je škodlivý pre človeka a domáce zviera - pes.
Kedže máme doma dvoch psov, žiju s nami v dome, a samozrejme že chodia aj von, clovek nikdy nevie co mozu v srsti doniest, preto BioKill pouzivam doma preventívne a raz do mesiaca s nim striekam sedacky, postele, pelechy...tiez ho pouzivam na rámy okien, proti hmyzu.
Na likvidaci blech všech stádií velmi účinný.