Recenze Biostimul BS 103

Recenze Biostimul BS 103

Biostimul BS 103 je základní verzí biolamp Biostimul, která je specifická jednoduchým ovládáním, vysokou odolností a dlouhou životností (až 90000 provozních hodin). Biostimul BS 103 je nutno mít zapojen během aplikace do elektrické sítě. Chcete-li jej však použít na cestách, můžete si dokoupit autonapáječ.

Registrovaný uživatel15. července 2024

Zakoupili jsme Biostimul již podruhé, protože původní nám po letech intenzivního užívání odešel. Účinky odpovídají těm v návodu.

Po několika letech zlobila šňůra.

pakostovaevika17. března 2023

Mám již druhý, první jsem po 8 letech dala dceři na nasvícení jizev po operaci, bolesti kloubů a ekzému u dítěte, perfektně funguje i po 8 letech. Protože jsem měla ty nejlepší zkušenosti, koupila jsem znovu pro sebe. Opravdu doporučuji, používat dle návodu, ten je srozumitelný a vše je dobře popsáno i s obrázky.

Malý a účinný pomocník, pěkně do ruky,.

Registrovaný uživatel6. července 2022

Jednoduché ovládání Šikovná velikost

Registrovaný uživatel25. února 2022

snadná aplikace dobrý návod k použití rychlé dodání česká výroba

Registrovaný uživatel13. listopadu 2018

Obchod proběhl dobře, vše v pořádku. Výrobek určitě doporučuji, používá jej s úspěchem celá rodina.

Určitě doporučuji, 100% spokojenost.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2018

Zkušenosti s výrobkem nad očekávání, jsem vůči těmto produktům skeptický. Zakoupili jsme na Biolampu na bércové vředy, rána se rychle zacelila, manželka užívá i na artrozu a jsme nad míru spokojeni.

Výrobek rozhodně doporučuji