Lék na ženské potíže Recenze Bionorica Agnucaston 30 tbl.

Recenze Bionorica Agnucaston 30 tbl.

Agnucaston je léčivý přípravek, který obsahuje suchý extrakt z drmkových plodů. Agnucaston ovlivňuje hormonální systém zejména snižováním hladiny prolaktinu. Přípravek se používá při poruchách menstruačního cyklu, při premenstruačním syndromu a při mastodynii.

klara.led7. července 2025

Super věc na premenstruační syndrom, nic jiného nepomáhá. A že jsem toho vyzkoušela. Beru přes 10 let. Zkoušela jsem vysadit, do měsíce se ale opět k Agnucastonu vrátila.

Registrovaný uživatel15. května 2025

Jsem velmi spokojená ,beru měsíc a hned při první menstruaci klid.Žádná bolest prsů,žádné bolesti břicha,mívám i křeče do hýždí a stehen a nyní nic.Mohu jen doporučit.

Cena ,mohlo by být levnější .

Registrovaný uživatel20. září 2024

Uplne vymizení PMS. Jsem velmi spokojená.

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

skvělý doplněk stravy pro srovnání menstruace

Registrovaný uživatel25. března 2023

Žádné zlepšení problémů s PMS jsem nezaznamenala ani po 3 měsících užívání. Takže za mně k ničemu.

Registrovaný uživatel17. února 2023

Používám už několik let na doporučení gynekoložky. Nejdříve na úpravu cyklu a nyní jako pomoc v přechodu. Místo všelijakých hormonů. Skvěle funguje.

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Doporučila mi ho kamarádka a opravdu funguje. Nemám návaly horka, v noci spím, nálady taky nemám.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Nemůžu vyhodnotit ,brala jsem jen jeden mesic ,z toho důvodu dávám prumer

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

doporučeno gynekoložkou na depresivní stavy v souvislosti s přechodem, jsem přesvědčená, že to pomáhá, užívám denně