zubní pasta Recenze Biomed Gum Health 100 g

Recenze Biomed Gum Health 100 g

Biomed Gum Health je z 98 % přírodní a osvěžující zubní pasta s BIO certifikací pro posílení a ochranu dásní s jedinečnou směsí esenciálních olejů. Hydroxyapatit a L-arginin přispívají k posílení a obnově zubní skloviny. Přírodní esenciální oleje ze šalvěje, eukalyptu, rozmarýnu a cedru pečují o dásně a pomáhají v boji proti zápachu z úst. Výtažky z jitrocele, listů břízy, topolu osikového a…

pett2424. srpna 2025

Kvalitní pasta

Méně pění

Určitě nakoupím od této značky znovu

PIGI21. srpna 2025

Dobrý den, tuto zubní pastu používám, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel2. srpna 2024

Po použití máte v ústech svěží chuť a je přírodní, takže perfektní pasta. Používala jsem i ústní vodu této značky, ale mrzí mě, že ústní vody jsou už dlouho nedostupné, protože kombinace zubní pasty s ústní vodou této značky byla super!!

Pokud budou tyto pasty nadále v nabídce, budu ráda kupovat, protože jsou skvělé. Vyzkoušela jsem už mnoho přírodních zubních past, ale od této značky jsou nejlepší.

Registrovaný uživatel18. září 2023

Příjemná chuť. Bez fluóru. Snad je to šetrnější k našemu tělu než běžné zubní pasty

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Pastu kupuji pravidelně a jsem s ní velice spokojena.

Registrovaný uživatel5. srpna 2023

Solidní zubní pasta s minimem nepotřebných ingrediencí.

Registrovaný uživatel2. února 2023

obsahuje přírodní složky

Registrovaný uživatel24. prosince 2022

dobre čistí a je bez flóru, dobrá bylinková chuť