Náplast Recenze BioMagick Detoxikační náplasti na nohy

Recenze BioMagick Detoxikační náplasti na nohy

Detoxikační náplasti jsou bezpečná, neinvazivní a účinná cesta očisty těla. Podporují absorpci toxických a zdraví nebezpečných látek z těla skrze pokožku. Tento detoxikační proces je nejen revitalizační a čistící, ale také zároveň posiluje imunitní systém. Následkem může být mimo jiné zlepšení cirkulace krve a lepší funkce metabolismu.

meryska21. července 2025

Nepocituji zadne zmeny, ale brzy hodnotit. Mela jsem zatim jen jednu noc

Vume po uzenem mase

hurtvl27. února 2024

Po týdnu aplikací se cítím lépe. Mám víc energie.

M. Maresova27. února 2023

Používáme již několik let, vždy na jaře - jako pomocná, nebo podpůrná opatření při jarní očistě. Jsme spokojeni, já, dcera i manžel. Nejde o podvod, lze vidět na "odpadu", který je z těla vytažen a člověku je líp. I kdyby to bylo tzv. placebo, pořád je to mnohem lepší než chemie. takže za mě - ANO

Registrovaný uživatel7. září 2022

Tyto vynikající náplasti potřebuji znovu objednat. Jsou ale dlouhodobě nedostupné.

Registrovaný uživatel24. března 2021

Zajímalo mne, jestli to funguje.

A funguje.

Registrovaný uživatel13. července 2019

Pořídila jsem mamince (79 let), ztěžovala si v noci na křeče v nohou.. Zatím po pěti nocích křeč nebyla ani jednou a zárověň se snížily otoky nohou. Zatím všechno o. k.