Dobrá práce

Dobrá práce
Použití poprvé, tak doufám, že dobre
již znám, používám
Spolehlivý prostředek na likvidaci plísní ve sklepě.
Používám jednou ročně při desinfekci skleníku. Funguje.
Ověřený produkt, používáme opakovaně.
Odpovídá popisu
700g svíce pro cca 16m3 je dostatečná pro většinu středně velkých skleníků a foliáků.
Balení křehké svíce v bublinkové folii uvnitř papírové krabičky je dostačující (z obchodu mi přišla 5x větší krabice uvnitř které byla svíce zabalená v originálním balení vyztužená papírovou vycpávkou zřejmě kvůli bezpečnosti při přepravě).
Návod na použití na obalu je v češtině a slovenštině.
Doporučuji určitě koupit svíci místo knotů, jelikož knoty nemají takovou intenzitu a při rozmístění v prostoru se hůř zapalují, aby člověk stihl utéct ven.
Použil jsem pouze půlku svíce do skleníku 3x1,2x2m. Bohatě stačilo pro dvouhodinové vysíření celého prostoru. Rozpůlení není jednoduché, ale jde to, jelikož materiál je křehký, a tak stačilo v polovině délky po obvodu svíci naříznout a následně zlomit. Určitě doporučuji vložit svíci do plechového kyblíku, protože při hoření odprskáváním odlétají kousky povrchu vcelku dost intenzivně a hrozí nechtěná kontaminace půdy sírou. Po zapálení to vypadá, jakoby svíce nehořela, ale prskání slyšet je a kouř zvyšuje svojí mohutnost postupně. I přes snahu o ucpání všech otvorů se kouř za cca 30 minut dostával ven ze skleníku po dobu cca 1 hodiny.
vše ok - skleník vykouřen
Funguje skvěle. Cena.
Funguje skvěle, cena lepší jak jinde . Z 5 dodaných kusů byl jeden totálně rozšlapaný. Podle mě se ho prodejce potřeboval zbavit. Černý Petr zbyl na mě. Balík byl perfektně zabalen. Poštou to rozhodně nebylo.
desinfekce skleníků - rychle a účinně
Používáme jako dezinfekční prostředek do skleníku.
lepsi jak knoty , praktycky bez prace
Snad bude fungovat jak má. Použito na dezinfekci skleníku
Svíce šla špatně zapálit a dlouho trvalo, než začala hořet a neuhasila se...
spolehlivá ochrana skleníku před živočišnými škůdci
Účinná
Nešla zapálit, popálené prsty.
Asi vysířeno navěky
Pozor pohlídejte si raději max.4 hod ! Po 12 hod jsem větral, ale už pozdě. Všechny nerezové matky a pozinkovaná základna chytla rez. Na 3 měsíce starý skleník skoro za 15 tis. Jsem totálně znechucený.
V návodu je po min. 4 hod vyvětrat. Ale o max. Čase ani slovo. Síra je dost agresivní. Teď mě čeká další práce s odrezováním a nátěrem
Už to tam nedám, možná jen lehčí formu sirné knoty
jednoduchost použití a dobrý efekt
dle doporučení z TV
vyčistí sklep od plísní